Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Paralela45

0769784608

Ranking
171
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Paralela 45 este cel mai mare si cel mai vechi Tour – Operator din Romania. In urma a 2 studii de marketing, realizate in anii 2005 si 2006, a rezultat ca Brandul Paralela 45 este cel mai cunoscut de pe piata romaneasca a agentiilor de turism.

Paralela 45 este cel mai bun tour operator din Romania pentru programele de circuit, care in ultimii 3 ani, datorita boom-ului economic prin care trece Romania (cunoaste o puternica dezvoltare si, implicit, crestere a volumului de vanzari). Programe bune, la preturi, cateodata, sub …asteptari.

Ghizi buni, verificati, rodati, indreptati catre turist, nu numai catre traditionalul “trip”. Avem cea mai buna echipa de productie – programe, coordonata, de 10 ani, de catre Ondina Dobriban, director programe, echipa a carei acuratete a facut si face ca programele noastre sa atraga peste 20.000 de turisti anual.

Conditii tehnice

Pentru a obtine franciza Paralela 45, trebuie, in primul rand, sa va precizati intentia, insotita de C.V-ul actionarului societatii. Trebuie sa obtineti un spatiu (proprietate sau inchiriere). Este extrem de important cine va lucra in aceasta agentie. Viitorul francizat trebuie sa indeplineasca conditiile de licentiere a agentiei de turism, daca aceasta nu a fost obtinuta pana la data solicitarii francizei. Va vom sprijini la angajarea, selectarea si instruirea personalului. Agentia trebuie sa aiba minim 25 mp util, spatiu de lucru, si sa fie pozitionata intr-o zona centrala.


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Durată contract (ani): 5-10
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 15000 EUR 1000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Paralela45 Reviews

No review available for Paralela45

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Paralela45

Paralela45 's Blogs

No blog added yet .

Paralela45 's Status

No status added yet .
× Hello Message