Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Orkin

Ranking
258
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Orkin caută afaceriști de succes și profesioniști cu experiență, foarte motivați, pentru a se asocia cu unul dintre cele mai vechi și mai recunoscute nume din industria de gestionare a dăunătorilor.

Compania: Orkin a fost fondată în 1901 și are acum peste 2 milioane de clienți în Statele Unite, Canada, America Centrală, Caraibe, Orientul Mijlociu, Asia, Mediterana, Europa, Africa, America de Sud și Mexic.
Oportunitatea: Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă alătura unei organizații dovedite și de succes ca francizat licențiat pe propriul teritoriu exclusiv.
Industria: faceți parte dintr-o industrie de miliarde de dolari care deservește cele mai mari lanțuri hoteliere din lume, companii de prelucrare a alimentelor, lanțuri de vânzare cu amănuntul și restaurante de tip fast-food dintr-o industrie care continuă să înregistreze o creștere constantă, chiar și în timpul recesiunilor economice.
Inspectorii și tehnicienii lui Orkin protejează afacerile și casele de dăunători de peste 100 de ani. Programele de învățare ale lui Orkin sunt fără egal, iar programul lor de instruire premiat a fost numit printre primele 100 de programe de formare de către Training Magazine.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United Kingdom
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 88000 EUR
Outcall N/A

Availability

Orkin Reviews

No Review Added On Orkin

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Orkin

Orkin 's Blogs

No blog added yet .

Orkin 's Status

No status added yet .
× Hello Message