Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Nordsee

Ranking
578
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Când Adolf Vinnen, Paul Barckhan, Wilhelm Oelze și Johann Friedrich Lampe au semnat cartea în dimineața zilei de 23 aprilie 1896, înființând „Deutsche Dampffischerei-Gesellschaft NORDSEE”, acești antreprenori hanseatici cu perspectivă lungă au început o aventură: începând cu 16 vapori de pește , scopul a fost să aducă cele mai bune mări pe plăci în toată țara.

Primul ghișeu de vânzări a fost deschis în Bremen în același an. Un an mai târziu, un port privat este pus în funcțiune. Datorită altor fuziuni din 1930, s-au pus bazele propriei sale industrii de pescuit puternice. În 1955, rețeaua de sucursale a crescut deja la 250 de locații. Odată cu lansarea NORDSEE Quick Restaurants în 1965, NORDSEE își arată spiritul de pionierat și oferă un concept gastronomic complet nou. 2014 se concentrează pe viitorul mărcii: NORDSEE inițiază reorientarea strategică a companiei. Accentul este pus pe poziționarea clară a mărcii între tradiție, naturalețe, prospețime și inovație.

După mai bine de 120 de ani, continuăm să susținem pasiunea neîntreruptă, respectul și spiritul de pionierat în tratarea peștelui și a pregătirii acestuia. Suntem experți în pește, oferind pește proaspăt și natural în fiecare zi clienților noștri apreciați. NORDSEE - Suntem pești.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Nordsee Reviews

No Review Added On Nordsee

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Nordsee

Nordsee 's Blogs

No blog added yet .

Nordsee 's Status

No status added yet .
× Hello Message