Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Nomasvello

Ranking
86
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Marca Nomasvello® este asociată cu ideea de frumusețe, stil și excelență. Avantajele intrării în rețeaua internațională de francize Nomasvello®:

    Succes probat în 10 țări din Europa și America Latina: UK, Italia, Spania, Portugalia, Mexic, Brazilia, Polonia, Bosnia, Bulgaria și România, rețeaua fiind în continuă expansiune;
    Recunoaștere din partea Asociației Internaționale a Francizelor care a premiat Nomasvello® timp de 2 ani consecutiv (2009 și 2010, ani de criză financiară);
    Furnizarea unor servicii inovatoare, apreciate de peste 600.000 de clienți ai centrelor Nomasvello® din toată lumea;
    Consiliere în alegerea locației potrivite pentru deschiderea propriului cabinet;
    Acces la cele mai fiabile echipamente IPL de pe piață;
    Training pre si post-deschidere;
    Consiliere în vederea amenajării spațiului, inclusiv design interior și exterior;
    Campanii naționale de marketing;
    Soluție IT de management al afacerii;
    Sprijin și suport organizațional pentru lansarea publică a cabinetului;
    Proceduri de operare, supervizare și suport în administrarea afacerii.
Nomasvello® vs. alte centre de înfrumusețare

Nomasvello® a inovat piața înfrumusețării prin introducerea centrelor de cosmetică specializate doar în epilare definitivă și întinerire a pielii prin aplicarea prețurilor unice, de 30 € per zonă sau ședință. În momentul de față, prețurile în celelalte centre de înfrumusețare sunt de 3, chiar 4 ori mai mari, ceea ce împiedică cea mai mare parte a populației să obțină acces la acest tip de servicii, alegând o procedură mai ieftină, dar și mai puțin eficientă, cum este depilarea cu ceară sau cu epilatorul electric. Mai mult, epilarea definitivă este disponibilă de obicei în centre cu portofoliu larg de servicii, mai mult orientate spre remodelare corporală sau slăbire, care nu investesc în echipamente și tehnologie modernă de epilare sau întinerire, întrucat serviciul este oferit ocazional.

Puteți fi cosmetician, cu sau fără experiență în lucrul cu echipamente IPL, stilist, consilier de imagine, manager salon cosmetică sau pur și simplu investitor cu sau fără experiență antreprenorială, dar cu un interes vădit față de îngrijirea personală, sănătate și frumusețe.

Mai mult, dacă suteți deținătorul unui salon cosmetic, dar doriți să beneficiați de avantajele unei marci consacrate, o puteți face prin transformarea salonului propriu într-un cabinet Nomasvello®, specializat în epilare definitivă și întinerire a pielii.


x

Age :
14 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Spain

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall 50000 EUR

Availability

Nomasvello Reviews

No Review Added On Nomasvello

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Nomasvello

Nomasvello 's Blogs

No blog added yet .

Nomasvello 's Status

No status added yet .
× Hello Message