Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

New Horizons

Ranking
241
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Incepand cu anul 1982, New Horizons Computer Learning Centers, filiala a New Horizons Worldwide, Inc. (NASDAQ: NEWH), a continuat sa creasca ajungand cea mai mare companie de training IT, pe plan mondial. Strategia de afaceri a companiei New Horizons Worldwide se concentreaza pe o expansiune continua la scara mondiala pentru a veni in intampinarea creserii continue a cererii in domeniul revolutiei tehnologice. Reteaua New Horizons pune la dispozitia studentilor mai multe metode de a invata, mai multe cursuri de mai multe ori si in mai multe locatii decat orice alta companie din aceasta industrie.

Lipsa acuta a profesionistilor in domeniul IT, sistemele de operare intr-o schimbare continua, noile dezvoltari tehnologice si extinderea Internetului constituie impulsuri formidabile pentru cererea de training la nivel mondial.

New Horizons este cel mai bine pozitionat furnizor de training, cu cea mai mare retea internationala care include peste 2 100 de sali de clasa, 2 400 de instructori si, in plus, 2 100 de account executives (agenti de vanzari).

Oferta de servicii New Horizons:

Solutii pentru Companii

New Horizons reprezinta singura sursa de training IT pentru toate tipurile de organizatii: mici, mijlocii sau mari. Oferta de solutii pentru intreprinderi permite managerilor din domeniul trainingului la nivel de corporatie sa administreze cu usurinta programele lor de invatare. New Horizons ofera asistenta fiecarui client in parte. Varietatea optiunilor de invatare permite studentilor sa-si aleaga metoda care se potriveste cel mai bine cu programul lor, bugetul, stilul de invatare si experienta.

Oportunitati de franciza

Trainingul in domeniul IT (Information Technology) reprezinta o industrie cu cerere infinit de mare care trebuie sa tina pasul cu schimbarea continua din sectorul tehnologiei.
New Horizons, cea mai mare companie de training IT, cauta franchisee calificati si Master Franchisee care sa se alature retelei globale de centre de training francizate. Detinerea unei francize New Horizons va asigura avantajul ca veti lucra dupa un model de succes, folosind proceduri care au fost perfectionate in timp, si beneficiind de experienta altora.

De asemenea, oferim franciziilor nostri acces la unelte tehnologice avansate pe care companiile independente de training nu si le pot pemite. Web-based Integrated Learning Manager, unelte de invatare electronica (e-learning tools) si alte programe software asigura franchisee-ilor un avantaj competitiv net.

Numele de marca recunoscut la nivel global, atat de catre clienti cat si de vanzatori, mareste puterea de negociere a companiei New Horizons si, implicit, profiturile obtinute de franchisee-ii sai. Totodata se obtin importante economiile de scara, se minimizeaza costurile cursurilor, software-ului sau altor investitii. Franchisee-iilor New Horizons li se vor oferi importante oportunitati de a obtine venituri pe piata locala si vor fi sprijinti sa domine aceasta piata.

Valoarea investitiei:
* taxa de franciza pentru Romania: $100.000 (US).
* Redeventele se platesc lunar si reprezinta 6% din inacasarile lunare ale franchisee-ului.
* Contract: Master Franciza
* Anul lansarii: 1982
* Tara de origine: SUA
* Numar locatii: 256 locatii, 54 de tari
* Locatii vizate: Orase Mari
* Suprafata medie:-
* Durata contract: 5 ani


x

Age :
39 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Fee
From 100000 EUR
Outcall N/A

Availability

New Horizons Reviews

No Review Added On New Horizons

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on New Horizons

New Horizons 's Blogs

No blog added yet .

New Horizons 's Status

No status added yet .
× Hello Message