Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Neoset

Ranking
253
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

NEOSET Romania este parte a NEOSET Group si este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de mobilare si amenajare din Romania.

Timp de mai bine de 25 de ani NEOSET Group a acumulat o experienta vasta, prin implicarea activa in gasirea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. In piesele noastre de mobilier imbinam atat confortul cat si functionalitatea, pornind de la nevoile de organizare a spatiilor locuintei, indiferent de dimensiunilor acestora sau de bugetul alocat amenajarii.

Succesul companiei noastre se fundamenteaza pe trei valori principale: oamenii, reteaua de distribuie si tehnologia folosita.

NEOdesignerii nostri sunt pregatiti continuu si la curent cu ultimele noutati in materie de mobilier, astfel incat sa va poata oferi cele mai bune solutii de amenajare si mobilare, adaptate nevoilor si cerintelor voastre.

Pentru a fi mereu aproape de voi, ne-am dezvoltat reteaua de magazine, punand permanent accent pe respectarea filozofiei NEOSET in ceea ce priveste calitatea serviciilor adresate clientilor nostri.

Pe langa adaptarea la tendintele de pe piata, ne concentram de asemenea si pe calitatea materialelor folosite, a finisajelor, precum si pe confortul oferit si pe securitate si pe versatilitatea formelor, pentru ca voi sa va bucurati pe deplin de spatiul propriei locuinte. In plus, liniile de productie sunt selectate pe criteriul protejarii mediului inconjurator.

Confortul tau e important pentru noi si in ceea ce priveste serviciile oferite, nu numai piesele de mobilier. De aceea, iti vom fi alaturi pana in momentul in care toate piesele de mobilier si compozitiile alese vor sosi la tine acasa si vor fi montate. Specialistii nostri iti stau permanent la dispozitie.

In plus, clientii si partenerii nostri beneficiaza mereu de oferte speciale!

Detalii:

Anul lansarii 1984
Tara de origine Grecia
Locatii in Romania 10 magazine concept store deschise in Romania
Locatii vizate Deschideri de Magazine in Toate Orasele Tarii cu peste 100.000 locuitori
Taxa franciza 20.000 Euro
Redevente 5%
Investitie Globala 50.000 Euro
Suprafata medie 100 mp
Tip de contract Franciza
Durata contract 5 ani


x

Age :
37 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Greece
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 20000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Neoset Reviews

No Review Added On Neoset

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Neoset

Neoset 's Blogs

No blog added yet .

Neoset 's Status

No status added yet .
× Hello Message