Romania
Change Country

269 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Mr.CAP

0769784608

Ranking
114
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Toti detinatorii de masini vor sa conduca o masina frumoasa si bine întretinuta a carei valoare sa scada cât mai putin în timp.

Banner MR CAP LargeMr. CAP este o firma suedeza de franciza fondata în 1990, iar noi ne-am propus ca tinta sa îmbogatim, sa protejam si sa întretinem masinile clientilor nostri, în mod deosebit interiorul si exteriorul masinii.

Un tratament Mr. CAP este facut manual de catre lucratorii nostri, care au o pasiune deosebita pentru masini.

 

mr-cap_604
Activitatea, tehnica si produsele pe care le folosim sunt licentiate si certificate de Mr. CAP.

Mr CAP este liderul de piata în segmentul “Car Appearance™”, iar un tratament Mr CAP contribuie atât la conservarea automobilului, cât si la reducerea impactului negativ asupra mediului, multumita unei necesitati mai scazute de spalare, care implica un consum de detergenti. Un tratament Mr CAP creeaza o senzatie crescuta de calitate, creste placerea de a conduce si se reduc costurile de întretinere.

Modelul de afaceri este în sistem de franciza si de aceea avem un nivel foarte ridicat al calitatii la fiecare reprezentanta locala Mr CAP. Fiind client, automat deveniti membru in Mr CAP AppearanceClub™, care va ofera multe avantaje si oferte.

Franciza poate fi definita ca un concept de afacere încercat şi verificat pentru vânzarea de bunuri şi servicii şi oferirea acestora în schimbul unei taxe. Vilele şi locuinţele se vând prin agenţii imobiliare, noi locuim la hotel, închiriem şi vindem maşini, ne tundem părul, ieşim şi mâncăm micul dejun sau cina, călătorim dintr-un colţ al lumii în altul, de obicei fără să ştim ce firmă de franciză am angajat. Franciza putem spune ca este un fel de drept de a vinde.

Mr CAP este organizat în aşa numitul Business Format Franchising System, care înseamnă că este o colaborare totală între cel care a dat franciza şi cel care a preluat franciza. Aceasta include următoarele părţi din afacere: cursuri, manuale de conducere şi ajutor constant. Mr CAP este membru în Organizaţia Francizelor Suedeze şi, bineînţeles, aplică regulile de etică ale organizaţiei.


x

Age :
31 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Sweden
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 32000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Mr.CAP Reviews

No review available for Mr.CAP

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Mr.CAP

Mr.CAP 's Blogs

No blog added yet .

Mr.CAP 's Status

No status added yet .
× Hello Message