Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Millenium Insurance Broker

0769784608

Ranking
174
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

MILLENIUM INSURANCE BROKER ( MIB ) SA este o companie de brokeraj in asigurari, autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Taxa de franciza reprezinta suma care sfame achita o singura data, la semnarea contractului, pentru dreptul de a intra in reteaua Millenium Insurance Broker. Pentru persoanele cu minim 2 ani de experienta in asigurari non-life (ultimii 2 ani) Millenium Insurance Broker continua promotia “Taxa de franciza 0 ( zero )”.

Pentru toate persoanele fizice sau juridice interesate in accesarea francizei, dar care nu provin din industria asigurarilor sau nu dispun de angajati cu minim 2 ani de experienta in asigurari, taxa de franciza reprezinta echivamentul in lei a sumei de 3000 euro. Taxa de franciza se plateste in termen de maxim 30 zile de la semnarea contractului de franciza dintre francizat si francizor, conform conditiilor contractului de franciza.

MILLENIUM INSURANCE BROKER SA raspunde pentru recomandarile facute clientilor sai, precum si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor prestate. Detinem, conform legii, o polita de asigurare de Raspundere Profesionala a Brokerului de Asigurare, in limita sumei de 1.200.000 eur /eveniment si 1.500.000 eur /an, fara fransize.

Redevente franciza MIB

Pentru primii 2 ani de functionare a francizatului redeventa lunara este de 15% din volumul comisioanelor generate de catre acesta. Incepand cu anul 3 de functionare a francizatului, acesta poate negocia cu francizorul cuantumul redeventei lunare, in functie de volumul de activitate generat, si de alti factori de la acea data ( contextul pietei, cheltuieli de publicitate, reglementari legale in vigoare, etc.). Redeventa de 15% din volumul comisionului generat de francizat se retine de catre francizor din cuantumul comisionului incasat de la asiguratori pentru activitatea francizatului, virandu-i-se acestuia diferenta de 85%.

Millenium Insurance Broker este unul dintre cei mai mari, puternici si dinamici brokeri de asigurare, politica companiei presupune cresterea si dezvoltarea la nivel national.index

Millenium Insurance Broker pune la dispozitia celor interesati know-how-ul necesar desfasurarii activitatii, licenta si acoperirea data de raspunderea profesionala, contractele de colaboarare cu asiguratorii parteneri si un nume cunoscut si respectat pentru 12 ani de excelenta in asigurari.

Avantajele francizei Millenium Insurance Broker:

- Millenium Insurance Broker continua promotia “Taxa de franciza 0 ( zero )” pentru persoanele cu minim 2 ani de experienta in asigurari non-life;
- Pentru persoanele fizice sau juridice care nu provin din industria asigurarilor sau nu dispun de angajati cu minim 2 ani de experienta in asigurari, taxa de franciza reprezinta echivamentul in lei a sumei de 3000 euro;
- Taxa de franciza este corelata cu nivelul redeventei lunare;
- Redevente lunare de 15% din volumul comisioanelor generate pentru primii 2 ani, din al 3-lea an, francizatul poate negocia cuantumul redeventei lunare in functie de volumul de activitate generat.
- contractele de colaborare actuale ale Millenium Insurance Broker cu toate companiile de asigurari;
- relatii de colaborare cu marile companii de asigurari.


x

Age :
13 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Fee
From 3000 EUR
Outcall N/A

Availability

Millenium Insurance Broker Reviews

No review available for Millenium Insurance Broker

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Millenium Insurance Broker

Millenium Insurance Broker 's Blogs

No blog added yet .

Millenium Insurance Broker 's Status

No status added yet .
× Hello Message