Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Mikit

Ranking
224
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

ANTREPRENOR IMOBILIAR NR. 1 in constructia de case individuale traditionale/clasice (caramida) in Franta cu o experienta de peste 20 ani in acest domeniu de activitate.

A dezvoltat in piata de origine (Franta) o retea de peste 130 de parteneri care comercializeaza acest produs in regim de franciza si care construiesc peste 2.500 de case individuale anual intr-o economie de piata adevarata.

Prin activitatea desfasutara cat si prin rezultatele obtinute MIKIT a devenit unul dintre primii constructori francezi care a reusit cu un real succes sa implemeteze un concept unic de constructie al caselor individuale, concept care permite de a cobori in piramida veniturilor si de a solvabiliza clientela doritoare de o casa individuala.

Din 2004 a inceput implementarea si dezvoltarea acestui produs in piete precum USA, Elvetia, Liechtenstein, Spania, Maroc, Anglia si Romania (prima piata din Estul Europei).

Istorie

MIKIT este singurul constructor european prezent de 20 de ani pe o piata contrariata de cresterea preturilor la terenuri(fenomen intalnit si pe piata imobiliara din Romania), aparitia sa reprezentand o solutie la aceasta problema globala intrucat permite de a realiza o economie ce poate sa atinga 25% in raport cu solutia clasica.

Produsul MIKIT este un produs flexibil care se adapteaza pietei constructiilor de case individuale si multihabitat (4-6 apartamente in rezidenta). Portofoliul de case MIKIT:

- proiecte de constructie pentru un numar de 30 de case individuale si multihabitat (4-6 apartamente in rezidenta);
- suprafete utile construite cuprinse intre 75mp si 300mp;
- variante de case numai parter, parter + mansarda amenajata/etaj, subsol+parter+mansarda amenajata/etaj;
- variante de case cu garaj amplasat la subsol sau corp comun cu parterul casei sau atasate de casa;

Succesul MIKIT se datoreaza unui sistem revolutionar in managementul afacerilor in constructii.

Obiectivul MIKIT este sa devina unul dintre liderii pietei romanesti de constructii de case individuale.

Franciza MIKIT consta in livrarea unui pachet complet catre francizati (know-how, cumparari centralizate, finantare) care le va permite sa devina jucatori importanti cu avantaje semnificative fata de competitie in pietele locale/regionale in care vor opera.

Realizarea fundatiei revine francizatului; acesta poate subcontracta sau nu construirea fundatiei. Partea de interior(kit-urile) este adusa de catre francizor la locatia casei construite de francizat.

Valoarea investitiei:
-taxa de franciza este de 20.000 Euro plus TVA si se poate plati in rate anuale;
-redeventa se percepe la vanzarea acsei:5,5% din pretul de vanzare;(cuprinde si contributia la fondul de publicitate nationala de 0.5%)
-francizatul poate demara afacerea cu un capital de start de 15.000 Euro


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
France
Categories

Rates

Rates Fee
From 20000 EUR
Outcall N/A

Availability

Mikit Reviews

No Review Added On Mikit

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Mikit

Mikit 's Blogs

No blog added yet .

Mikit 's Status

No status added yet .
× Hello Message