Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Meli Melo

Ranking
607
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Cum a inceput...
Din pasiune pentru obiecte frumoase si rafinate, in 1998 a început povestea Meli Melo de la un simplu proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul coplesitor de care s-au bucurat colecţiile de accesorii fashion si bijuterii, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo au stat la baza dezvoltarii sale.

Cum ne-am dezvoltat...
Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor. Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri experienţe incredibile si inspiratie.

Ce ne motiveaza in fiecare zi...
Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tau vestimentar. Visam sa-ti aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda.

Meli Melo astazi...
Detinem cea mai mare retea de magazine cu bijuterii si accesorii fashion din Romania si, de la inceputul anului 2017 suntem prezenti si in segmentul de decoratiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Suntem reprezentaţi in toate marile orase din Romania, dar si in Bulgaria, Serbia si Republica Moldova.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Meli Melo Reviews

No Review Added On Meli Melo

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Meli Melo

Meli Melo 's Blogs

No blog added yet .

Meli Melo 's Status

No status added yet .
× Hello Message