Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

McDonald's

Ranking
336
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Descrierea francizei: McDonald’s USA, LLC este francizorul. Francizatorul este o filială deținută în întregime de societatea-mamă și predecesorul său, McDonald’s Corporation. Francizorul dezvoltă, operează, francizează și oferă servicii unui sistem de restaurante care pregătesc, asamblează, împachetează și vând un meniu limitat de alimente la prețuri reduse în cadrul „Sistemului McDonald's”. Un grant al unei francize McDonald’s autorizează francizații să exploateze o afacere de restaurante McDonald’s într-o anumită locație și să utilizeze sistemul McDonald’s în funcționarea acelei afaceri de restaurante pentru o anumită perioadă de timp. Francizorul oferă patru tipuri de francize:

Restaurant tradițional: franciza oferită este situată în clădiri independente, vitrine, curți alimentare și alte locații. Francizatul operează un restaurant cu meniu complet, oferind publicului un standard ridicat de calitate și uniformitate în ceea ce privește mâncarea și serviciile.
Locații prin satelit: francizatului i se acordă dreptul de a opera franciza într-un magazin de vânzare cu amănuntul, centru de strip, aeroport, universități, spitale și alte locații diverse. Aceste restaurante servesc un meniu redus la un restaurant tradițional McDonald’s și, în unele cazuri, pot servi și produse care nu sunt marca comercială McDonald’s.
Locații STO și STR: locațiile „Small Town Oil” sunt situate în benzinării / magazine și operează un restaurant McDonald’s cu meniu complet în spațiul comun. Locațiile „Small Town Retail” care ancorează un mic centru comercial în comunitățile rurale.
Francizele BFL: francizele „Business Facilities Lease” acordă francize cu leasing care includ facilitățile de business.


x

Age :
66 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Fee Initial investment
From N/A 464000 EUR
Outcall 45000 EUR 2000000 EUR

Availability

McDonald's Reviews

No Review Added On McDonald's

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on McDonald's

McDonald's 's Blogs

No blog added yet .

McDonald's 's Status

No status added yet .
× Hello Message