Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Mazzio's

0769784608

Ranking
177
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

De peste 50 de ani, Mazzios a fost un adevarat leader in segmentul Italian de Pizza . Suntem un lant “prietenos” cu intreaga familie care ofera pizza castigatoare de premii, paste gata de comandat, sandwich-uri fierbinti, salate speciale si antreuri pentru a amnca in restaurant, la pachet, cu livrare sau catering.

Mazzios este in primele 15 cele mai mari lanturi de pizza din SUA, care se bazeaza pe un sistem de vanzari largite si al 20-lea lant de restaurant de pizza ca downloadmarime in ceea ce priveste numarul de unitati, conform raportului Pizza Marketing Quarterly Magazine’s 2010. Va surprinde sa auziti ca Mazzios se situeaza intre “suspectii” de pizza ca Pizza Hut, Papa John’s, Domino’s Pizza si Sbarro? Nu fiti mirati. In ciuda reusitelor noastre pline de succes, Mazzios a fost un lider tacut, modest in industria de pizza de cel putin 50 de ani. Avem sediul in Tulsa, Oklahoma, iar cele mai multe din cele peste 170 de sunt concentrate in zona de mijloc a Vestului, o regiune recunoscuta pentru ospitalitate, valori ale familiei si modestiei. Mazzios se extinde! Celebram 50 de aniversari si suntem gata sa impartim brandul nostru cu francizati din Romania.

Cum a evadat Mazzio’s din zona de Pizza la pachet?

Prin ceea ce ne diferentiaza fata de alte branduri:

Livram zilnic pizza delicioasa, gustoasa de-ti lasa gura apa, la costuri accesibile, de calitate italiana; Suntem mai mult decat o pizza extraordinar de buna! Clientii nostri isi aleg pizza favorite dintr-un meniu variat, tipic Italian, de negasit in alte parti; Ne ingrijim sa le oferim clientilor nostril servicii pline de pasiune, de neegalat; Ne sprijinim francizatii sa reusesca prin programe superioare de training si sprijin neconditionat; Ne mentinem “pe val” in ceea ce priveste tendintele de hrana deoarece investim si intreprindem studii de cercetare si dezvoltare continue; Mentinerea in permannenta a curateniei si a unei ambiante de bunvenit; Angajam un lider experimentat care sa conduca echipa, un om determinat sa puna in practica viziunea brandului Mazzios; In comunitatile noastre contribuim la realizarea si sprijinirea programelor caritabile, avem programe de responsabilizare sociala.

Iimagesn fiecare zi in America se consuma cca. 100 acri de pizza. Adica 350 felii pe seconda! Nu-i de mirare ca industria de pizza are o cifra de afaceri de cca. 36 miliarde de dolari annual. Insa gusturile se schimba, iar clientii au pretentii din ce in ce mai elaborate in ceea ce priveste calitatea acestor produse din segmentul acesta industrial. Analistul Nancy Kruse remarca anul trecut, la o Conferinta privind Tendintele Tehnice si Directiile lor, ca acea crusta premium ofera segmentului de pizza o adevarata renastere, citand ceea ce ofera artizanii in pizza de la Mazzios!

Timp de peste 50 de ani, Mazzio’s a fost un adevarat leader in segmentul Italian de pizza deoarece s-a concentrat pe mentinerea calitatii, varietate si valoare in meniul oferit. Este un lant prietenos de restaurante cu specific italian ce ofera paste gata de comandat, sandwich-uri fierbinti, salate speciale si antreuri, la pachet, cu livrare sau catering.

Avantaje:

- Asistenta de marketing;

- Sustinere, un program de training de 8 saptamani, seminarii pe tot parcursul anului.

Cerinte:

- Spatiu de aproximativ 223-325 mp ce dispune de o parcare pentru minim 35 de autoturisme;

- Experienta in conducerea unui restaurant.

 


x

Age :
51 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Mazzio's Reviews

No review available for Mazzio's

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Mazzio's

Mazzio's 's Blogs

No blog added yet .

Mazzio's 's Status

No status added yet .
× Hello Message