Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Mathnasium

Ranking
298
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Estimăm că diferite țări și / sau regiuni din Europa vor găzdui fiecare câte 15 - 150 de locații fiecare. Mathnasium Master Franchisor din Europa va încasa o taxă inițială pentru fiecare franciză vândută și va colecta redevențe în curs pe fiecare franciză.

Aceștia vor oferi francizaților lor instruire și asistență utilizând sistemele și infrastructura existentă substanțială.

Oferim o oportunitate cu adevărat unică: drepturi exclusive de franciză la nivel național la una dintre cele mai de succes francize ale timpului nostru.

Căutăm un antreprenor pasionat, motivat de fiecare țară, care să profite de puterea mărcii noastre în expansiune și să transforme viețile a mii de copii europeni. Vom acorda o singură licență pe țară, ar putea fi a ta?

Asistență: vrem să vă învățăm afacerea

Vă vom învăța procesul de vânzare a francizelor și vă vom arăta cum să le susțineți. Începem prin a vă arăta cum să operați singur un centru de învățare Mathnasium. Veți afla cum să utilizați suita noastră de instrumente pentru a vă construi afacerea.

Acoperim marketingul, generarea de clienți potențiali, educația, gestionarea relațiilor cu clienții, precum și curriculum-ul nostru propriu, Metoda Mathnasium ™.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates Initial investment
From 500000 EUR
Outcall N/A

Availability

Mathnasium Reviews

No Review Added On Mathnasium

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Mathnasium

Mathnasium 's Blogs

No blog added yet .

Mathnasium 's Status

No status added yet .
× Hello Message