Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Maple Bear

0769784608

Ranking
344
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Școlile canadiene Maple Bear aduc în Europa cele mai bune practici din metodologia canadiană bilingvă. Maple Bear este cea mai mare franciză de învățământ la nivel mondial, reprezentând branșa de învățământ privat din lume care s-a dezvoltat foarte rapid. Franciza este astăzi prezentă în 17 țări din întreaga lume cu 400 de școli primare, gimnaziale și licee bilingve și peste 40.000 de studenți.

Maple Bear este poziționată ca o marcă premium. Centrele educaționale Maple Bear sunt, de obicei, înregistrate ca școli care funcționează în conformitate cu reglementările locale din domeniul educației, urmând programele curriculare locale în paralel cu programul și metodologiile de predare canadiene, oferind copiilor posibilitatea de a dobândi competențele secolului 21.

Cursurile pentru grădiniță și învățământul primar oferă o programă atât în limba engleză, cât și o programă bilingvă (în funcție de reglementările locale). În școala primară și secundară, se predă învățământul bilingv, în care curricula canadiană și strategiile de predare sunt adaptate la specificitățile și cerințele locale ale Ministerului Educației.

Maple Bear oferă acum posibilitatea de colaborare pe bază de franciză individuală (o singură locație). Francizatul va avea dreptul de a deține și gestiona o Școală Maple Bear timp de 10 ani, cu posibilitate de extindere a contractului. Franciza permite funcționarea unui centru de educație de la nivel de grădiniță și până la liceu. Francizatul nu este obligat să ofere întregul spectru educațional, astfel că poate deschide, spre exemplu, doar o grădiniță.

Franciza Maple Bear reprezintă o oportunitate de afaceri:

pentru grădinițele private existente, cu copii care au un nivel bun de limbă engleză și care doresc să se diferențieze de competiție și să oferă o pregătire reală în limba engleză și o metodologie modernă de predare, recunoscută și apreciată atât de familiile locale, cât și de cele străine sau care doresc să adauge educația primară în portofoliul de servicii și au nevoie de sprijin din partea unei rețele experimentate,
pentru școlile de limbi străine care doresc să se concentreze mai mult pe educație,
pentru antreprenorii care doresc să intre în afaceri educaționale, beneficiind de sprijinul temeinic și constant din partea celui mai mare concept educațional de franciză din lume.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 250000 EUR 35000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Maple Bear Reviews

No review available for Maple Bear

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Maple Bear

Maple Bear 's Blogs

No blog added yet .

Maple Bear 's Status

No status added yet .
× Hello Message