Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Maison Decor

Ranking
202
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Concept de origine internationala, Maison Decor este fondata ca o firma de design interior in anul 1993 la Madrid, avand in spate experienta de peste 40 de ani in acest sector a unui grup international. Conceptul Maison Decor se adreseaza publicului printr-o gama larga de obiecte de mobilier si decoratiuni interioare. La Maison Decor clientul poate gasi tot ce are nevoie pentru amenajarea casei cu articole de calitate situate la preturi competitive.

Toti cei interesati de inceperea unei afaceri in domeniul decoratiunilor interioare, pot alege cu incredere conceptul Maison Decor, succesul demostrat pe diferite piete europene, adaptabilitatea la specificul diferitelor piete internationale precum si produse exclusiviste fiind cateva din elementele care il recomanda.

Maison Decor opereaza pe spatii de minim 50 mp, amplasate in orase cu minim 50.000 de locuitori, in zone comerciale. Conceptul se adreseaza segementului de consumatori medium-high. Prezenta magazinului este in urmatoarele tari: Spania, Germania, Franta, Italia, Portugalia, Noua Zeelanda, Ungaria, Malta, SUA, Emiratele Arabe, Elvetia, Austria.

Nu ratati ocazia de a intra sa stie cel mai nou magazin Maison Decor. Recent deschis, ofera final in decor si tendinte. Responsabilii nostri profesionisti ar putea face un proiect decorativ personalizat care sa se potriveasca casei tale.

Anul lansarii: 1980
Tara de origine: Spania
Locatii in Romania: Nu sunt magazin deschise in Romania
Locatii vizate: Deschideri de Magazine in Toate Orasele Tarii cu peste 50.000 locuitori
Taxa franciza: 7.500 Euro
Redevente: 4%
Investitie Globala: 50.000 Euro
Suprafata medie: 100 mp
Tip de contract: Franciza
Durata contract: 5 ani


x

Age :
41 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Spain
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 7500 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Maison Decor Reviews

No Review Added On Maison Decor

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Maison Decor

Maison Decor 's Blogs

No blog added yet .

Maison Decor 's Status

No status added yet .
× Hello Message