Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

M Room

Ranking
244
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ideea de a deschide un barber shop M Room, i-a venit antreprenorului finlandez Petri Sipiläinen, care lucra ca barbier in salonul bunicii sale. Dupa aventura de la Campionatul Mondial al Barbierilor din 1998 din Coreea de Sud, al carei obiectiv final era ca Toni Kylätasku, prietenul si colegul sau de breasla, sa devina campion mondial, a realizat ca exista o nevoie reala de servicii exclusive adresate domnilor.

In 2008 s-a hotarat ca, alaturi de acesta, sa deschida primul barber shop M Room in Tampere, Finlanda. In 2014 face pasul catre internationalizare si deschide propria unitate in Germania. Astazi este prezent in peste 70 de locatii, in 8 tari si expansiunea continua.

M Room, primul lant international de barber shop, cel mai mare din Europa, se extinde si in Romania si doreste sa construiasca o retea.

Romania este o piata fragmentata, unde brandul personal al stylist-ului este si brandul afacerii. Ca antreprenor, ai o mare oportunitate sa fii partenerul M Room in acest demers – la baza dezvoltarii afacerii tale, vor sta procese si sisteme de business. Prin focus pe integrarea tehnologiei in dezvoltarea business-ului si produse marca proprie, vei putea obtine o cifra de afaceri de patru ori mai mare decat media industriei si o marja de profit situata mult peste medie.

M Room investeste continuu in digitalizarea conceptului si utilizarea inteligentei artificiale pentru dezvoltarea serviciilor, ceea ce se traduce in business prin clienti loiali (90% dintre clientii barber shop M Room isi reinnoiesc abonamentul, de la an la an). Sistemul unic de fidelizare a clientilor, da posibilitatea acestora sa acceseze serviciile M Room pe baza de abonament anual, platit in avans, si care le asigura: prioritate in executie, extra-servicii, reduceri la diferite servicii/produse.

Aplicatia proprie My M Room iti asigura gestionarea relatiei cu clientii, managementul serviciilor si al programarilor iar acestora le ofera serviciul de programare in timp real. Mai mult, M Room isi asuma rolul de mentor si, zilnic, iti ofera suport in monitorizarea indicatorilor de performanta ai business-ului.


x

Age :
7 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Finland

Rates

Rates Initial investment
From 100000 EUR
Outcall 150000 EUR

Availability

M Room Reviews

No Review Added On M Room

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on M Room

M Room 's Blogs

No blog added yet .

M Room 's Status

No status added yet .
× Hello Message