Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Lingotot

Ranking
300
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Brand international, fondat in Marea Britanie, Lingotot a crescut in 3 ani de la 0 la 50 de parteneri francizati care predau limbi straine dupa metoda proprie. Peste 15.000 de copii urmeaza, saptamanal, cursurile Lingotot predate in 8 limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, mandarina, araba, irlandeza), adaptate pe grupe de varsta.

Inca de la lansarea business-ului in 2011, fondatoarea francizei Lingotot -Angela Sterling – a pus impreuna dragostea pentru copii si pasiunea pentru limbile straine. Anterior, a activat ca profesor de limbi straine in tari precum Anglia, Scotia, Franta si Emiratele Arabe Unite si a fost implicata in programe universitare de cercetare. 

Cand a devenit mama, principala ei preocupare a fost sa daruiasca propriului copil sansa sa invete o a doua limba straina inca de la varsta de sapte luni. Experienta ei in cercetare, educatie si studiul aprofundat al invatarii la varste foarte fragede, au incurajat-o sa dezvolte propriul business, bazat pe metoda unica de predare Lingotot.

lingotot face copiii fericiti. prin joc, le preda limbi straine.

In contextul globalizarii actuale, nu este suficient sa stii o singura limba straina pentru a putea avea succes profesional. Accesul facil la studiul a cel putin doua limbi straine intr-un singur loc si metoda atractiva de predare, fac din Lingotot prima optiune a parintilor in alegerea locului unde copilul sa poata evolua.

Lingotot este un concept de business international care preda intr-un mod neconventional. Prin joc, cantece si povesti, ii face pe copii sa asimileze limbile straine cu placere, intr-un mod natural.

La Lingotot nu exista traditional, nu sunt banci :), nu se sta la catedra :), nu se scrie cu creta. Trainerii Lingotot sunt tineri, entuziasti, empatici si vorbitori de doua limbi straine. Totodata, ei sunt pasionati si atrasi de a preda si celor mici din cunostintele lor. 

La Lingotot, se predau de la limbi straine uzuale  (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana), pana la cele exotice, cu cerere din partea minoritatilor locale (araba, galeza sau mandarina), in sedinte de 90 minute.

 


x

Age :
10 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United Kingdom

Rates

Rates Initial investment
From 100000 EUR
Outcall 150000 EUR

Availability

Lingotot Reviews

No Review Added On Lingotot

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Lingotot

Lingotot 's Blogs

No blog added yet .

Lingotot 's Status

No status added yet .
× Hello Message