Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Line-x

Ranking
4
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

LINE-X Protective Coatings Ltd este compania care deține licența de master exclusiv și importator pentru Maria Britanie și anumite zone din Europa. LINE-X PC Ltd susține LINE-X Corp din Statele Unite în expasiunea sa globală în industria prelucrătoare, auto și producție industrială.

LINE-X Protective Coatings Ltd continuă să înființeze dealeri autorizați în Europa și asigurînd training, pregătire tehnică și produse îi ajută să devină experți respectați în aceaslinex-1tă arie. Datorită poziției de master dealer/importator, LINE-X PC Ltd ocupă funcția de centru de distribuție unic pentru întreagul teritoriu din Marea Britanie, Irlanda și anumite zone din Europa.

Devenind dealer LINE-X sau adăugând LINE-X în oferta serviciilor oferite de compania ta îți aduce ocazia excepțională să intrii în industria protecției auto prin acoperire chimică, industrie de miliarde de lire sterline. Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să dețină un spirit antrepreniorial dezvoltat și dorința de a-și extinde propria afacere și să contribuie la extinderea brandului LINE-X.

Obiectivul LINE-X este să continue încrederea clienților în produsele sale prin continuarea producerii materialelor de cea mai bună calitate și , de asemenea, să dezvolte produse noi. Gama LINE-X de produse pulverizante poliuretanice protejează aproape orice suprafață de impact, abraziune, coroziune, de cele mai multe substanțe chimice și de rupere sau uzură prematură.

LINE-X va continua să exploreze toate tipurile de echipamente de procesare pentru a oferi cel mai bun și eficient proces de aplicare disponibil. LINE-X PC Ltd își antrenează echipa pentru a maximiza satisfacția clienților și să furnizeze produse de calitate superioară pe întreg teritoriul din Marea Britanie și Europa.

Special la produsele LINE-X este că faptul la 3 secunde de la aplicare se simte uscat la atingere și în 24 de ore este complet finisat, dar cel mai important este că nu trebuie să fie păstrat într-un mediu cu temperatură controlată pentru a realiza acest lucru. Pentru produsele LINE-X nu este nevoie de o cabina încălzită sau zona de aplicare atunci când sunt pulverizate; nici nu se impune ca vehiculul să fie încălzit în timpul procesului de pulverizare. Aplicarea LINE-X se pliază extrem de bine la fluctuațiile de meteorologice europene și nu este afectată de climatul diferit. După ce a fost pulverizat vehiculul poate fi condus direct afara, indiferent de vreme și este gata imediat pentru utilizare moderată în primele 24 de ore.

LINE-X este partener cu Graco, liderul mondial în echipamente de pulverizare a substanțelor cu componente multiple. Echipamentul oferă posibilitatea de a încălzi substanțelor chimice la temperatura corectă de aplicare și controlarea densității amestecului, asigurându-se că raportul 1:1 este menținut mereu. Aparatul vine complet echipat cu un debitmetru digital care facilitează monitorizarea consumului de substanța chimice pe fiecare aplicare pentru a controla costurile.

Line-X XS 100 a fost declarat și recunoscut “food safe” ( în siguranță pentru produse alimentare )de către EC Plastics Directive 2002/72/EC. LINE-X nu conține CFC sau COV și cel mai important este faptul că nu conține solvenți astfel fiind în conformitate cu standardele de mediu, sănătate și siguranță.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 47000 EUR
Outcall N/A

Availability

Line-x Reviews

No Review Added On Line-x

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Line-x

Line-x 's Blogs

No blog added yet .

Line-x 's Status

No status added yet .
× Hello Message