Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

LG Laundry Lounge

Ranking
12
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

LG Laundry Lounge este o marcă de spălătorie cu autoservire care oferă servicii de spălare, uscare și călcare. Conceptul a fost dezvoltat de LG Electronics. Prima spălătorie a fost deschisă în New York în 2012, iar acum antreprenorii din România au posibilitatea de a porni o afacere cu franciza LG Laundry Lounge. Compania croată Bright World, în calitate de beneficiar al francizei Master pentru țările din Europa de Est, va dezvolta rețeaua de franciză și va oferi în mod constant sprijin francizaților individuali "de la idee și până la implementare".

De ce franciza LG Laundry Lounge?

Pentru a deschide o afacere cu franciza LG Laundry Lounge, nu aveți nevoie de multă experiență, de cunoștințe și de bani mulți. Nu este necesar un examen de masterat sau profesional. Este necesară doar îndeplinirea unor cerințe tehnice minime. Având în vedere aceste cerințe, o afacere de spălare a rufelor este o investiție simplă și profitabilă; deschiderea și funcționarea acesteia necesită investiții inițiale mici și forță minimă de muncă; în plus, nu există costuri fixe mari. Serviciile sunt întotdeauna necesare, fapt ce permite o recuperare mai rapidă a investiției. Utilizatorii tipici de spălătorii cu autoservire sunt turiștii, studenții, oamenii fără mașină de spălat proprie, dar și cei ai căror mașini de spălat rufe, de uz casnic, sunt în prezent defecte și cei care au o mașină de spălat, dar folosesc o spălătorie pentru spălarea și uscarea mai rapidă a articolelor cu volum mare, cum ar fi pături, jachete etc.. Pe de altă parte, utilizatorii pot fi și hoteluri, restaurante, companii de curățenie, instituții publice, case de studenți, apartamente în regim hotelier, tabere, porturi de agrement, cămine, case de odihnă, afaceri mici (coafor, saloane de înfrumusețare, ateliere etc.).

Ce are special LG Laundry Lounge?

Calitatea echipamentului și a serviciilor. Deoarece aceste mașini au capacitate mare, se pot spăla articole mai mari, cum ar fi jachete, așternuturi, pături etc.

O atmosferă plăcută. LG Laundry Lounge se străduiește să creeze "atmosfera de acasă". Decorarea interioară și curățenia perfectă a spațiului creează o atmosferă plăcută, iar clienții pot beneficia de internet gratuit, televizor, cafea, sucuri și gustări, un colț de joacă pentru copii - toate pentru a se simți "ca acasă". În timp ce așteaptă, clienții pot să-și plătească taxa cu dispozitivul inteligent sau să utilizeze tablete gratuit.

Automatizare. Metoda de plată la spălătoria LG Laundry Lounge este adaptată pentru monede și carduri. Un alt aspect al automatizării este dozarea automată a detergenților.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 20000 EUR
Outcall N/A

Availability

LG Laundry Lounge Reviews

No Review Added On LG Laundry Lounge

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on LG Laundry Lounge

LG Laundry Lounge 's Blogs

No blog added yet .

LG Laundry Lounge 's Status

No status added yet .
× Hello Message