Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Leonidas

Ranking
61
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Leonidas reprezinta chintesenta ciocolatei belgiene. Celebrele praline pot fi consumate de iubitorii de ciocolata in toate cele 5 continente. In prezent, sunt mai mult de 2000 de magazine Leonidas in lume: Paris, Roma, Sydney, Tokyo, New York si Bucuresti. Leonidas este numarul 1 la vinzari de praline in Belgia,  tara pralinelor.

Astazi, consumatorii de praline Leonidas apreciaza calitatea marcii belgiene pe cele 5 continente. Leonidas garanteaza prospetimea si calitatea produselor sale. Pralinele sunt realizate intotdeauna dupa metodele traditionale, folosindu-se numai cele mai bune ingrediente : 100% unt de cacao pentru invelis, ingrediente naturale precum unt si smantana proaspete, si delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia, nuci din Grenoble.

Pe scurt, cele mai bune ingrediente care se pot gasi in toata lumea. Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionale, Leonidas a introdus un sistem de control al calitatii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu


x

Age :
108 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Belgium

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall 50000 EUR

Availability

Leonidas Reviews

No Review Added On Leonidas

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Leonidas

Leonidas 's Blogs

No blog added yet .

Leonidas 's Status

No status added yet .
× Hello Message