Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Leon

Ranking
223
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Leon specializată în producerea de specialităţi de patiserie semipreparate şi congelate: covrigi, alte produse de simigerie şi produse de patiserie fină. Având la dispoziţie tehnologie performantă, reţete bine păstrate şi o gamă cuprinzătoare de produse de simigerie şi patiserie.

îţi putem oferi posibilitatea dezvoltării unei afaceri în domeniu care să-ţi asigure produse super gustoase, clienţi fideli şi profit susţinut. În cadrul sistemului de asigurare a calităţii practicat de Leon, primul pas în direcţia fabricării de produse sigure şi gustoase este selecţia adecvată a ingredientelor. Este extrem de important pentru noi să acordăm o atenţie deosebită alegerii furnizorilor de ingrediente sau produse finite (lactate, îngheţată, băuturi răcoritoare).Fabricile noastre procesează numai ingrediente livrate în ambalaje speciale prin intermediul unor vehicule de transport specializate, care respectă prevederile legale din domeniu. De asemenea, aceste ingrediente se depozitează în condiţii conforme cu prevederile normelor şi reglementărilor în vigoare.

Îţi poţi deschide o franciza Leon în orice localitate din România sau din Uniunea Europeana.Dacă te decizi să intri în parteneriat cu noi, îţi vom oferi suport, asistenta tehnica şi training-uri pentru angajaţii tăi.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Fee
From 1500 EUR
Outcall 3000 EUR

Availability

Leon Reviews

No Review Added On Leon

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Leon

Leon 's Blogs

No blog added yet .

Leon 's Status

No status added yet .
× Hello Message