Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Lemon Interiors Design

Ranking
129
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

LEMON debuteaza pe piata romaneasca incepand cu anul 2004, cu un prim magazin deschis in Piata Victoriei, din dorinta de a introduce un nou concept pe piata romaneasca, care combina calitatea cu design-ul modern si original.

Cristina Oancea, in varsta de 28 de ani si de profesie inginer, este Managing Partner al companiei Lemon, infiintata la finele lui 2004, prin deschiderea, in centrul Capitalei, a unui magazin de decoratiuni interioare, care a permis reprezentantilor companiei sa incerce piata cu alt gen de produse.

Practic, tanara antreprenoare a preluat businessul Lemon, detinand in acest moment 75% din companie. Afacerea are un potential urias de crestere deoarece industria este pe mare val in ton cu evolutia constructiilor si a proiectele noi rezidentiale. “Mi-am dorit sa am propria afacere si am ales acest business din pasiune pentru decoratiunile interioare si articolele de design si pentru ca cred in acest segment de piata”, spune Cristina Oancea.

Dintr-un client fidel al magazinelor Lemon, Cristina Oancea a devenit proprietara acestui business dupa preluare. “Am luat cea mai buna decizie pentru ca acum nu as mai gasi o companie similara pe piata locala pentru a o cumpara”, enunta Oancea.

La inceputul anului 2005 se deschide un nou magazin in Home & Design Mall, iar la finele anului 2006, compania se extinde cu inca 1 showroom si 2 depozite. Aceasta are in vedere extinderea la nivel nivel national prin francize. „Avem foarte multe cereri pentru o franciza din cele mai mari orase ale tarii, dar si din Chisinau”, a spus Oancea.

Show-room-urile LEMON se adreseaza clientilor atrasi de lumea design-ului interior. De la mobilier si pana la elementele de decor interior, LEMON se traduce prin gust si calitate, oferind o gama variata de produse pentru a satisface cele mai exigente profiluri de clienti. Pentu a raspunde cu promptitudine diferitelor profiluri de clienti, LEMON a consolidat legaturi cu o retea de designeri de interior talentati care concep majoritatea produselor regasite in magazinele LEMON.

Furnizorii produselor LEMON sunt parteneri de incredere ai echipei Lemon Interior Design localizati in diferite state precum: Italia, Spania, Germania, Anglia, Danemarca, Franta, Olanda, Filipine, India si Vietnam.

In cazul Lemon Interior Design, 60% din clienti sunt reprezentati de persoane fizice. Spre exemplu, pentru amenajarea unui apartament de 120 metri patrati, compania a incasat 20.000 de euro, insa exista si facturari mai mari, mai ales pentru amenajarea standurilor de prezentare a proiectelor rezidentiale.

Magazinele Lemon Design colaboreaza cu arhitecti si designeri de interior pentru amenajarea si mobilarea totala a unei case. Comisionul pentru un designer poate ajunge pana la 10% din incasari, potrivit Cristinei Oancea.

Valoarea investitiei:
Investitie totala: aprox. 50.000 Euro
Taxa de franciza: 5.000 Euro
Costurile pentru amenajarea spatiului si achizitia echipamentelor: 20.000Euro
Achizitionarea stocului initial de marfa:30.000 Euro
Redevente:0
Taxa de publicitate: 1% din cifra de afaceri
Tara de origine: Romania
Anul inceperii activitatii: 2005
Anul lansarii primei francize: 2007
Prezenta in urmatoarele tari: Romania
Numar de unitati deschise in regim propriu: 3
Numar de unitati in franciza: 1
Orasele in care este prezenta:Bucuresti, Bacau
Contract de: Franciza simpla
Zone vizate: orasele cu o populatie de peste 200.000 de locuitori
Durata contractului: 5 ani


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 5000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Lemon Interiors Design Reviews

No Review Added On Lemon Interiors Design

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Lemon Interiors Design

Lemon Interiors Design 's Blogs

No blog added yet .

Lemon Interiors Design 's Status

No status added yet .
× Hello Message