Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Le Grenier a Pain

Ranking
172
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Spațiul călduros, cuptoarele tradiționale și faimoasele baghete crocante sunt câteva dintre secretele succesului internațional Le Grenier à Pain.  Fiecare produs este făcut cu pasiune și respect pentru una dintre cele mai apreciate bucătarii din lume: cea franceză. Născut în 1945 într-o familie de fermieri, Michael Galloyer a creat renumita patiserie Le Trianon în zona Angers, Michael Galloyer, iar in 1998 a inaugurat lanțul brutăriilor Le Grenier à Pain unde clienții sunt martorii procesului tradițional de facere a pâinii la orice moment din zi.

Brandul Le Grenier à Pain nu s-a oprit însă doar la granițele franceze, iar astăzi a ajuns să numere nu mai puțin de 30 de boulangerii tradiționale în întreagă lume, inclusiv în Japonia, Beirut, China și Rusia. Le Grenier à Pain București respectă calitatea și tradițiile franceze, oferindu-vă în fiecare zi o gamă fină de preparate autentice și proaspete, care sunt realizate numai cu ingrediente naturale. Conceptul are avantajul de a oferi produse preparate și coapte la fața locului cu ajutorul metodelor tradiționale.

Gama de produse

Pâine - Cele peste 10 tipuri de pâine şi specialități de pâine sunt un tratament regal pentru papilele gustative. Vedeta brutăriei Grenier rămâne faimoasa baghetă tradiţională – câştigătoarea locului I în anul 2010 şi 2015 în cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris.
Pâtisserie - Viennoiserie. Alături de celebrele pain au chocolat şi croissant cu unt franțuzesc, mâinile brutarilor noştri lucrează zi de zi la delicioase foietaje şi fursecuri cu ciocolată sau vanilie aromată.
Cofetărie- Nelipsite la Grenier sunt tradiţionalele ecleruri, delicat ornate, tartele cu ciocolată sau fructe și celebrele Elysée şi Framboise, macarons artizanale şi multe alte sofisticate creaţii dulci … o ocazie unică de a savura aromele autentice franţuzeşti.
Torturi & Dessert Bars -Utilizând creativ ingrediente naturale în combinaţii şi forme inedite, maeştrii cofetari Le Grenier à Pain aşteaptă nerăbdători noi provocări dulci, indiferent de tema evenimentului dvs.
Catering - Pentru evenimente de familie, cocktailuri de afaceri sau pur şi simplu pentru a mânca în fiecare zi un prânz Le Grenier.
Bistro- Bistroul Grenier este parcă rupt dintr-un peisaj vintage franţuzesc cu o terasă semideschisă, cu multă verdeaţa, perfectă pentru a savura croissantul cu unt de la micul dejun.

 


x

Age :
23 yrs
Availability :
N/A
Origin :
France

Rates

Rates Initial investment Fee
From 150000 EUR 35000 EUR
Outcall 250000 EUR N/A

Availability

Le Grenier a Pain Reviews

No Review Added On Le Grenier a Pain

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Le Grenier a Pain

Le Grenier a Pain 's Blogs

No blog added yet .

Le Grenier a Pain 's Status

No status added yet .
× Hello Message