Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

La Boucherie Restaurant

Ranking
219
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Restaurantele LA BOUCHERIE sunt localurile preferate de amatorii de produse preparate din carne de vita de buna calitate.
 Conceptul are la baza doua principii: arhitectura restaurantelor LA BOUCHERIE si decoratiile interioare; acestea sunt create special pentru a da clientului impresia ca ia masa intr-o macelarie traditionala franceza.

Dupa 10 ani consacrati implantarii unui numar mare de restaurante, grupul "La Boucherie" detine in prezent 35 de resaturante in Franta si 7 in strainatate, printre locatii aflandu-se si Moldova. Primul restaurant "La Boucherie" a fost creat in anul 1974 la Megeve, Franta, de catre Jacques Salmon. Cinci ani mai tarziu se deschide un al doilea restaurant in Annemasse.

 Atmosfera prieteneoasa, dinamica, cu chelneri imbracati in haine traditionale de macelari si vorbind limbajul folosit de acestia confera restaurantelor La Boucherie un stil propriu unic care il va atrage mereu pe client. Meniul consta in aperitive, feluri principale, fripturi, salate, diverse specialitati de desert, cafea, ceai, vinuri, cocktailuri, bauturi fara alcool etc. Exista diverse oferte de meniuri: Formule du Marche, Formule des Halles, Formule du Bon Moment, Formule Gourmande, L'Express sau Meniuri pentru copii.

Se cauta investitori interesati sa devina Master Franchise pentru La Boucherie in Romania. Exista doua afaceri distincte, La Boucherie Cafe si Restaurant La Boucherie.

Transmitere completa de know-how.

Dreptul de a deschide 3 restaurante in decurs de 3 ani.

 Incepand cu cel de-al patrulea restaurant taxa de intrare se va reduce cu 20 000 Euro pentru fiecare unitate noua de franciza.

Drept de exlusivitate pe tara. Asistenta totala pentru implantarea restaurantelor. Franchisee-ul va primi un training in Franta pentru o perioada de 2-3 luni, pentru franchisee, manager-ul si seful restaurantului.

Pregatire pentru deschiderea magazinului: prezenta francizorului sau a unuia dintre reprezentantii sai pentru o perioada de 30 de zile (2 saptamani inainte - 2 saptamani dupa).

 Doua vizite pe an planificate de francizor.

 Franchisee-ul va fi sustinut de la inceputul pana la sfarsitul proiectului (finantare, recrutarea si angajarea personalului, aspectul restaurantului.) pentru deschiderea primului sau restaurant.

  Conditii: restaurant cu un numar mediu de 100 -150 de locuri, suprafata de 350/450 m2, pe un singur nivel (aceasta cerinta nu este totusi o prioritate) si, daca este posibil, o zona in aer liber pentru terasa, parcare in apropiere.

  Localizare: In centrul orasului: aproape de centru, dar nu chiar intr-o zona cu multe firme, usor accesibil atat din centru cat si de la marginea orasului (in apropierea magistralei principale), suprafata de 350/450 m2, pe un singur nivel (aceasta cerinta nu este totusi o prioritate) si, daca este posibil, o zona in aer liber pentru terasa, parcare in apropiere. La marginea orasului: in zone comerciale si cu multe firme, in apropierea unui centru comercial, sa fie situat in apropierea mai multor firme, la aproximativ 10 minute de mers cu masina sau langa o zona rezidentiala, la aproximativ 15 minute, suprafata de 400 - 450 m2 pentru restaurant, restaurantul La Boucherie ar trebui construit pe o parcela accesibila care sa permita construirea unei parcari pentru masini, observat foarte usor de numeroasele masini aflate in trecere.

 Criterii de eligibilitate: O persoana sau o companie care este capabila sa dezvolte conceptul La Boucherie in Romania, aceasta insemnand nu numai sa deschida un restaurant ci sa creeze o intreaga retea. O persoana sau o companie deja implicata in franchising sau cu o buna experienta in conducerea unei companii.

 


x

Age :
34 yrs
Availability :
N/A
Origin :
France

Rates

Rates Initial investment Fee
From 250000 EUR 46500 EUR
Outcall 500000 EUR N/A

Availability

La Boucherie Restaurant Reviews

No Review Added On La Boucherie Restaurant

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on La Boucherie Restaurant

La Boucherie Restaurant 's Blogs

No blog added yet .

La Boucherie Restaurant 's Status

No status added yet .
× Hello Message