Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Kylla Corporate Transactions

Ranking
417
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Kylla este o firmă pasionată de tranzacții corporative care combină companiile axate pe creștere cu o rețea mondială de investitori profesioniști și parteneri de afaceri pentru a vă duce acolo unde doriți să fiți. Oferim capital pentru extindere, achiziții, recapitalizări și achiziții de gestiune. Ne plac afacerile și iubim finanțele și le amestecăm pentru a crea cele mai eficiente soluții de investiții, structurare și finanțare.

Cine suntem noi

Kylla este o rețea de parteneri pricepuți în afaceri, a căror pasiune este să ofere un serviciu și soluții mai bune decât oricine altcineva. Fiind membri ai unei firme independente, fiecare dintre noi simte o responsabilitate personală pentru succesul dvs.

Partenerii noștri sunt vrăjitori financiari și genii creativi ale căror abilități constau atât în ​​aprovizionarea, cât și în promovarea oportunităților de investiții corecte și în potrivirea exactă a investitorului și a investiției. Cu 15 persoane cheie din nouă țări, plus sprijinul suplimentar a 40 de profesioniști din peste 30 de țări, putem crea oportunități eficiente din punct de vedere al costurilor, dincolo de granițe, rămânând în același timp slabi, agili și rentabili.

Afaceri dincolo de granițe

Ideea de a face afaceri dincolo de granițele dvs. actuale, indiferent dacă este geografică, culturală, financiară sau legală, a fost esențială pentru Kylla de la înființarea firmei în 2002. Kylla înseamnă Da în finlandeză și, prin definiție, ne face să fim deschiși, ieșiți și înainte - gândire.

Am fondat Kylla pentru că am văzut nevoia întreprinderilor mijlocii și a persoanelor cu valoare netă ridicată pentru servicii de finanțare corporativă și investiții care combină acoperirea internațională cu o abordare antreprenorială. Acest lucru a evoluat pentru a deveni Afaceri dincolo de granițe și este o convingere puternic personală pentru fiecare partener și asociat Kylla.

Afacerea dincolo de frontiere nu se referă doar la a face afaceri literalmente în diferite jurisdicții; este vorba despre renunțarea niciodată, gândirea originală, convenția provocatoare și convenționalul, depășirea așteptărilor și explorarea soluțiilor care, în cele din urmă, vor ajuta la ridicarea oamenilor la un nivel superior.

Afacerea dincolo de granițe este, de asemenea, un parteneriat, gestionarea provocărilor internaționale și lucrul cu diferite culturi, obiceiuri și procese de reglementare pentru a oferi soluții unice, personalizate și excepționale pentru clienții noștri.

Afacerea dincolo de frontiere este despre a vă ajuta să mergeți mai departe.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 2000 EUR
Outcall N/A

Availability

Kylla Corporate Transactions Reviews

No Review Added On Kylla Corporate Transactions

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Kylla Corporate Transactions

Kylla Corporate Transactions 's Blogs

No blog added yet .

Kylla Corporate Transactions 's Status

No status added yet .
× Hello Message