Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Kid's Planet

0769784608

Ranking
167
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Kid’s Planet ofera copiilor un mediu propice pentru a-si dezvolta abilitatile prin jocuri specifice varstei. Copiii dumneavoastra se afla in siguranta aici, personalul nostru calificat asigurand grija de care este nevoie. Creativitatea copiilor este incurajata prin jocurile si prin petrecerile organizate. Parintii pot servi o cafea, sau pot alege o bautura din meniul variat, in timp ce copii se joaca.

Prima afacere de acest gen din Romania a fost demarata in luna noiembrie a anului 2003 de Evi Sotiriadou, George Gounaris si alti doi parteneri. Cei doi cetateni greci au venit in anul 1996 in Romania si au lucrat in industria alimentara. “Dupa anul 2000, am decis sa ramanem aici, atrasi fiind de mentalitatea romanilor.

Locatia s-a numit Kids Planet, iar deschiderea a avut loc in noiembrie 2003. Succesul a fost aproape imediat, in acest moment existand rezervari pentru petreceri cu o luna inainte. Dupa un an de functionare, cifra de afaceri a Kids Planet a fost de circa 230.000 de euro, iar previziunile pentru 2005 sunt foarte optimiste.

Este prevazuta deschiderea a doua noi locatii Kids Planet in Bucuresti, dar si dezvoltarea unui sistem de franciza. “Prin franciza vrem sa mai deschidem inca un spatiu in Bucuresti si alte doua la Timisoara si Sibiu”, incheie cei doi cetateni eleni.

Puncte tari/puncte slabe ale afacerii

* concurenta este restransa, in acest moment pe piata cererea fiind cu mult superioara ofertei.
* amortizarea rapida a investitiei.
* la pornirea afacerii componenta imobiliara este foarte importanta. Spatiile centrale se gasesc destul de greu, iar chiriile sunt mari.
* este o afacere care depinde de anotimpuri.

Business start

Investitia minima: 40.000 de euro. In aceasta suma nu intra suma platita pentru inchirierea sau achizitia unui spatiu comercial. Banii trebuie investiti in amenajari, in achizitionarea de jucarii. Este nevoie de un labirint de mari dimensiuni si de o saltea gonflabila, acestea fiind foarte cautate de copiii care merg in astfel de locatii.

Locatia: cel mai bine este sa fie in centrul orasului. Pot fi deschise astfel de sali de dimensiuni mai mici si in cartierele de la marginea orasului.

Angajati: minimum zece. Acestia trebuie sa se ocupe de deservirea zonei destinate parintilor si a bucatariei, baby sitter pentru zona de joaca a copiilor si o persoana care sa se ocupe de gestionarea comenzilor.

Alte sfaturi:

* este o afacere care poate fi pornita fie de la zero, fie prin achizitia unei francize.

* afacerea poate fi dezvoltata prin incheierea de contracte cu gradinitele care nu au la dispozitie locuri de joaca. Astfel de contracte pot asigura venituri in perioadele cu o slaba prezenta a clientilor.

* petrecerile cu ocazia zilelor de nastere ale copiilor asigura cea mai mare parte a veniturilor.

 


x

Age :
18 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
  • Durată contract (ani): 5-10
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 40000 EUR 8000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Kid's Planet Reviews

No review available for Kid's Planet

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Kid's Planet

Kid's Planet 's Blogs

No blog added yet .

Kid's Planet 's Status

No status added yet .
× Hello Message