Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Kare

Ranking
218
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ceea ce a inceput in 1981 ca un magazin de rafturi studentesti in Munchen a crescut rapid si a devenit un creator de tendinte pentru o mobilare moderna si plina de pasiune. Astazi, brandul international „Kare Design“ are o retea de numeroase magazine KARE, mai mult de 35 de parteneri fancizanti, birouri internationale de vanzari, designeri proprii si producatori in peste 60 de tari.

Filosofia brandului este ca tot timpul exista ceva nou de descoperit : in fiecare an peste 1500 de noi produse creaza un spectacol antrenant si plin de surprize. Toti cei interesati de brandul KARE sunt cosmopolitani, toleranti, spontani, in pas cu moda, amuzanti si poate chiar un pic nebuni.

“Mai mult bun gust decat costuri!”. Acesta este sloganul KARE, indus din inovatia, individualitatea si valorii pentru bani. Exprima refuzul empatic spre neinspirat, inadaptat, prezentand o apreciere mare pentru designerii buni la preturi accesibile.
Kare inseamna nu doar seductia simturilor, dar reprezinta o atitudine de viata care atinge din ce in ce mai multi oameni. Proprietarii KARE Jürgen Reiter and Peter Schönhofen, mai presus de oricine tintesc catre: “magazine care sunt altceva decat comune, prezentand mobilier in decoruri ample care sa incante privirea si sa ofere confortul”.
Echipa noastra joaca un rol important la KARE. Angajatii KARE au aceeasi ambitie – vrem sa facem lumea in care traim un pic mai stilata.

KARE este un concept de retail de success, incercat si testat, care are la baza linii de design interior create de KARE. Produsele sunt marketate direct, fara internediari. Nici un alt producator nu ofera un spectru de produs atar de atractiv : mobila, lampi, accesorii de mobilier si articole de cadou. In decursul celor 25 de ani de experienta valoroasa, brandul a devenit competitiv pe pietele din intreaga lume, avand un succes imens. Expertii KARE in promovare, planning si design de magazin au o vasta experienta internationala in conceptele de magazin Escada, Boss, Adidas si alte branduri similare. In Germania, KARE este cel mai de succes concept de direct marketing pentru produse de design in magazine de tip franciza.


x

Age :
40 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Germany
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 250000 EUR
Outcall N/A

Availability

Kare Reviews

No Review Added On Kare

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Kare

Kare 's Blogs

No blog added yet .

Kare 's Status

No status added yet .
× Hello Message