Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Kaldi's Coffee

Ranking
162
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Kaldi, un cunoscut lant de cafenele – ceainarii originar din Olanda, care s-a bucurat intr-un timp foarte scurt de o dezvoltare rapida, este disponibila in franciza antreprenorilor ce doresc sa investeasca in acest sector. Cafeneaua Kaldi imbina cu succes un magazin excelent aprovizionat de ceai si cafea si o cafenea stradala pentru trecatorul grabit ce doreste sa serveasca o cafea de calitate superioara.

Atmosfera calda si prietenoasa data de un design modernist incurajeaza discutiile private sau lectura la o ceasca buna de cafea.

Kaldi este o organizatie puternica de retail in domeniul cafelei ce se extinde permanent find prima retea de magazine de cafea din Olanda si avand planuri sustinute de dezvoltare la nivel international.

Toate locatiile Kaldi ofera o gama diversificata de amestecuri de cafea si selectii de ceai, precum si accesorii necesare prepararii acestora. Deoarece calitatea unei cafele depinde de calitatea aparatului folosit in prepararea ei, Kaldi pune la dispozitia celor interesati de acest aspect o gama de aparate de espresso ce pot fi procurate din aceste clocatii.

Retaua Kaldi s-a extins, pana in prezent, in Olanda, Germania si de curand in Ungaria si China, avand in plan dezvoltarea retelei si in alte tari, printre care si Romania.

Motto-ul sub care isi desfasoara activitatea Kaldi este “Cafeaua ta, pasiunea noastra”.

In ceea ce priveste extinderea Kaldi in sistem de franciza, partenerii francizati trebuie sa impartaseasca aceasi pasiune pentru cafea si servicii de calitate si sa aiba experienta in segmentul comercial de food sau retail.

Francizorul ofera in schimb sansa de a intra intr-o afacere ce s-a dovedit a fi de succes, training care va garanta continuarea acestuia si obtinerea profitului.

Deoarece conceptul Kaldi este unul special, locatiile vizate pentru deschiderea acestei cafenele sunt cele din centrele comerciale sau locatiile stradale din orasele cu peste 100 000 de locuitori.

Valoarea investitiei
Taxa franciza: 10.000 EURO
Redevente: 5% din C.A.
Investitie globala: Variaza intre 35.000 – 60.000 EURO
Suprafata medie: 60 – 80 mp
Tip contract: Masterfranciza si Franciza simpla
Anul lansarii: 2000
Tara de origine: Olanda
Locatii in Romania: 52
Locatii vizate: Toate Orasele cu peste 100.000 locuitori
Durata contract: 5-10 ani
Kaldi va asteapta in retea !


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Netherlands

Rates

Rates Initial investment Fee
From 35000 EUR 10000 EUR
Outcall 60000 EUR N/A

Availability

Kaldi's Coffee Reviews

No Review Added On Kaldi's Coffee

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Kaldi's Coffee

Kaldi's Coffee 's Blogs

No blog added yet .

Kaldi's Coffee 's Status

No status added yet .
× Hello Message