Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

KA International

Ranking
153
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

KA International este leaderul european al industriei decoratiunilor interioare, cu peste 450 de magazine specializate, deschise in mai mult de 50 de tari.In magazinele KA International cultivam fanteziile de culoare si texturi, disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. O vizita in magazinele noastre, trebuie sa inspire si sa ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Magazinele KA International Romania sunt un concept unitar, dedicat in exclusivitate unor noi experiente prin cunoasterea produselor KA International, intr-o prezentare selecta si stilata, pe masura ofertei noastre.Iar Noi, ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atat vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cat si expertiza unor servicii de exceptie.

In KA International creăm ambiente intr-o mare varietate de desene, texturi şi culori, împărtăşind cu clienţii viziunea, proiectele inovatoare şi produsele noastre exclusiviste.
La KA International cream si oferim o varietate de culori si texturi, impartasind cu clientii nostrii viziunile, proiectele inovatoare si reusitele noastre exclusiviste. Realizam si vindem produse de design interior de inalta calitate, acordand atentie deosebita profilelor decorative, tapetului, tesaturilor (draperii si perdele), mobilei tapitate si accesoriilor precum sine, storuri, stickere, masute si altor mici decoratiuni. Facem toate acestea cu unicul scop de a aduce inspiratie si a trezi simturile tuturor celor care ne incredinteaza spre decorare spatiul personal.


x

Age :
37 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Spain
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 18000 EUR
Outcall 100000 EUR N/A

Availability

KA International Reviews

No Review Added On KA International

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on KA International

KA International 's Blogs

No blog added yet .

KA International 's Status

No status added yet .
× Hello Message