Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

JumpingClay

0769784608

Ranking
385
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

 Vă invităm să vă alăturați unei francize cu creștere rapidă, care deja operează în peste 40 de țări din întreaga lume, având peste 650 de academii deschise și 5000 de instructori.

Conceptul JumpingClay provine din Coreea de Sud - unde este inclus în sistemul de învățământ - ceea ce implică faptul că, în plus față de cumpărarea plastelinei speciale la punctul de vânzare, pot fi organizate cursuri de modelare a figurinelor din plastelină.

JumpingClay este cea mai ușoară și cea mai modelabilă formă de plastelină din lume, care nu lasă pete, este  perfectă pentru modelarea 3D și este, de asemenea, complet inofensivă (a trecut cele mai importante teste internaționale de calitate și siguranță în care este tratată ca hrană).

Din punct de vedere al imaginației, plastelina Jumping Clay nu are nicio limitare atunci când creativitatea intră în joc. Este destinată tuturor grupurilor de vârstă (de la copii preșcolari și școlari, până la adulți și persoane în vârstă), astfel încât, toți cei care au puțină imaginație, își pot pune în practică ideile și se pot distra, făcând diferite figurine sau ornamente. Este un cadou ideal pentru copii, adulți sau chiar pentru întreaga familie!

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 20000 EUR
Outcall N/A

Availability

JumpingClay Reviews

No review available for JumpingClay

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on JumpingClay

JumpingClay 's Blogs

No blog added yet .

JumpingClay 's Status

No status added yet .
× Hello Message