Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Julius Meinl

Ranking
30
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Fondatorul firmei Julius Meinl I –ul, a început activitatea de comert în anul 1862, cu un magazin specializat de vânzare a cafelei verzi.

În 1891 el a deschis o moderna fabrica de prajit cafea, situat exact pe locul unde pasa Kara Mustafa a abandonat sacii de cafea în 1683 contribuind la raspandirea cafelei in Europa.

La începutul celui de al – II-lea Razboi Mondial, Julius Meinl avea peste 1.000 de magazine. În timpul razboiului, magazinele Julius Meinl au devenit un loc sigur de aprovizionare a populatiei, ceea ce a creat o încredere enorma în numele Julius Meinl.

Cafeaua Julius Meinl are o istorie interesanta de peste o mie de ani. Bautura faimoasa este mentionata în diferite legende si mitologii, dar prima ei aparitie nu este cunoscuta concret. Dupa sursele noastre, arbustii de cafea provin din regiunea etiopiana, Kaffa, din secolele 13 si 14., când soldatii din Jemenia au adus cafeaua în Asia si Europa. Cafeaua a fost raspândita în toata lumea si prin religia Islama, care interzice consumul de alcool si-l înlocuieste cu cafea. Denumirea originala „qahwah“ a fost înlocuit cu termenul turc “kahweh“, care înseamna “stimulent“. Alte surse sustin ca cafeaua si-a primit denumirea dupa locul ei de origine: Kaffa.

Julius Meinl ofera cafea de premiu, servita în cesti de premiu. Noul concept este disponibil pentru firme care sunt de un anumit standard .

Firma Julius Meinl a stabilit niste conditii pentru firmele care vor oferi cafeaua cu noul concept, ca sa asigure servirea cafelei premiu în conditiile standardelor solicitate, si calitatea sa corespunda traditiei culturii de cafea vieneza.

Pachetul de servicii oferit de Julius Meinl este flexibil în functie de locatia vizata. În acest sens oferim solutii diverse pentru aparate de cafea profesionale de diferite tipuri, materiale promotionale, bazate pe cantitatea consumului de cafea. Produsele pot fi savurate deja în mai mult de 1.000 de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele din Romania, servita dupa traditia de peste 140 de ani. Deasemenea produsele JULIUS MEINL de retail sunt prezente pe rafturile retelelor multinationale de la mijlocul anului 2002.


x

Age :
159 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Austria

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 5000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Julius Meinl Reviews

No Review Added On Julius Meinl

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Julius Meinl

Julius Meinl 's Blogs

No blog added yet .

Julius Meinl 's Status

No status added yet .
× Hello Message