Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Japanos

Ranking
337
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

De la deschiderea primului restaurant Japanos in 2016, fondatorii business-ului au imbinat dragostea pentru experienta autentic japoneza si pasiunea pentru afaceri (care s-a dezvoltat in cei 25 de ani in care au lucrat in domenii ca PR si Marketing). Ca multe alte afaceri de succes, a lor se bazeaza pe o lunga relatie de prietenie. O actrita (Kana Hashimoyo) si un om de afaceri (Gabriel Faflei) s-au intalnit la inceputul anilor ’90 si au pus bazele a ceea ce urma sa devina mai tarziu o poveste de afaceri, de succes.

Astazi, franciza Japanos inseamna 6 locatii si o retea in plina expansiune (pregatita pentru extinderea nationala dupa investitia in bucataria centrala pentru a pastra simplitatea business-ului pentru parteneri). Alaturi de fondatorii initiali, intra grupul Saladbox care isi completeaza portofoliul curent de business-uri cu brandul Japanos si accelereaza pe expansiunea nationala si internationala a business-ului.

In materie de concept de business, franciza sushi – Japanos propune un concept de take away fast casual restaurant.

Au castigat o reputatie solida in piata, fiind cunoscuti prin comercializarea produselor de calitate. Cele mai populare preparate ale lor sunt: ramen, bento si sushi. Se mandresc foarte mult cu felul principal de mancare – Ramen, reteta speciala la care folosesc yakibute (carne de porc marinata).

Meniul contine retete 100% japoneze concepute de bucatari originari din Japonia, ce au deprins pasiunea pentru bucatarie de la bunici, insa pentru partener este un business simplu operational, in locatia francizata nu este nevoie de bucatarul de sushi.

Brand versatil din punct de vedere locatie, putem deschide: locatii stradale, locatii de cladiri de birouri, locatii in centre comerciale aglomerate (insule).

Business cu o mare componenta de delivery, piata de delivery fiind in crestere in ultimii ani.

Misiunea
Misiunea Japanos este sa ofere cel mai proaspat si bun gust, cea mai buna calitate a produselor japoneze, pentru toti clientii.

Viziune
Sa creeze si sa promoveze mereu experiente culinare sanatoase, autentice, cu o nota urbana.

Valori
Autenticitate. Accesibilitate. Eficienta.


x

Age :
2 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 5000 EUR
Outcall 100000 EUR N/A

Availability

Japanos Reviews

No Review Added On Japanos

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Japanos

Japanos 's Blogs

No blog added yet .

Japanos 's Status

No status added yet .
× Hello Message