Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

IWG

Ranking
9
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE MAJORĂ, NOUĂ,  PRIN FRANCIZA IWG, LIDERUL MONDIAL ÎN SPAȚII DE LUCRU FLEXIBILE ȘI CO-WORKING.

IWG este cel mai important furnizor mondial de spații de lucru flexibile, conectând milioane de profesioniști cu viziune similară și ajutându-i să fie mai productivi. Clienții noștri sunt unii dintre cei mai de succes antreprenori și persoane fizice din lume, iar 90% dintre companiile Fortune 500 sunt partenere cu noi. Suntem capabili să oferim soluții personalizate, care se pliază pe orice fel de afaceri, stil de lucru și cost, întrucât portofoliul nostru este diversificat și cuprinde mărci care satisfac diferite cerințe privind spațiile de lucru (Regus - spații de lucru, sedii sociale și Signature by Regus).

IWG administrează cu succes spații de lucru de 30 de ani, de la fondarea industriei în 1989 și până astăzi, fiind prezent în 3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 orașe și metropole, ajutând peste 2,5 milioane de oameni să fie mai productivi și mai profitabili.
Piața de birouri flexibile a atins un punct de vârf și căutăm parteneri de franciză care să contribuie la accelerarea ritmului creșterii noastre în întreaga lume.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 1000000 EUR
Outcall N/A

Availability

IWG Reviews

No Review Added On IWG

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on IWG

IWG 's Blogs

No blog added yet .

IWG 's Status

No status added yet .
× Hello Message