Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Interface Financial Group

Ranking
134
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

De ce sa lucrezi pentru bani cand banii pot lucra pentru tine?
Deveniti Masterfrancizat Interface Financial pentru Romania.

Opinia unui client despre Interface Financial:
“IFG ne-a furnizat un serviciu excelent pentru nevoile noastre financiare. Aveam incheiat un subcontract mare la un proiect si aveam nevoie de finantare speciala pentru a indeplini cerintele referitoare la personal. IFG a facut ca procesul sa fie simplu, eficient si direct. Nu au fost surprize, totul a mers asa cum fusese planificat. Suntem foarte multumiti de IFG si recomandam oricarei societati ce are nevoie de finantare speciala si eficienta sa contacteze IFG. Si azi continuam sa facem afaceri cu IFG.”
download
Interface Financial Group are o experienta de 34 de ani si o retea in plina expansiune in SUA, Canada, Noua Zeelanda, Australia.

Prestigioasa revista Entrepreneur a clasat Interface Financial Group pe locul 1 in anii 2005 si 2006 in cateoria francizelor din domeniul servicii financiare si pe locul 241 in 2006 in topul celor 500 francize globale.

ACTIVITATEA INTERFACE FINANCIAL GROUP
Francizatii Interface Financial Group nu imprumuta bani ci cumpara active. Activul pe care il cumpara este o creanta care este tinuta in evidenta prin factura. Francizatul cumpara activul cu un discount fata de valoarea sa si il tine pana la maturitate, adesea 40 zile. La sfarsitul perioadei ei primesc plata facturii la valoarea sa 100% si castiga astfel discountul care reprezinta profitul tranzactiei. De exemplu francizatul acorda clientului 90% din valoarea facturii, iar la scadenta incaseaza in totalitate, 100%, valoarea facturii, diferenta reprezentand profitul francizatului.

O AFACERE CE POATE FI PORNITA DE ACASA
Interface Financial a fost proiectata pentru a fi un concept de afacere ce poate fi pornita de acasa. A incepe o afacere de acasa este adesea mai rentabil decat a inchiria un spatiu de birouri. Totusi nu se impune sa aveti biroul la dvs acasa. Este alegerea dumneavoastra.
Ceea ce face din aceasta franciza o afacere ce se poate porni de acasa este faptul ca nu clientii vin la biroul dumneavoastra, ci dvs va duceti la ei. Aceasta este parte a “valorii adaugate” a serviciului oferit de Interface Financial.

CLIENTII INTERFACE FINANCIAL
Interface Financial Group furnizeaza servicii unei game variate de companii. Acestea au cateva caracteristici in comun – activeaza pe piata cam de 6 luni pina la 4 ani si au in medie un numar de 7 angajati.
Aceste companii incearca sa faca mai multe afaceri decat le permite baza lor de capital. Comenzile lor au crescut, insa capitalul de lucru a ramas blocat in stocuri si creante. Interface Financial deblocheaza capitalul prin cumpararea de facturi curente selectionate atent, la pret mai mic decit suma de pe factura. Aceasta procedura permite micilor intreprinderi sa recupereze capital si sa isi reintregeasca rezervele de lichiditati, putind astfel sa isi continue activitatea de afaceri.
Cateva din industriile deservite de Interface Financial:

agentii de publicitate
distribuitori de haine
servicii de copiere si printare
companii de curierat
furnizor de electronice
furnizor de alimente
servicii de curatenie civila si industriala
servicii de IT
agentie de asigurari
scoli private
agenti si brokeri imobiliari
si multi multi altii…

COSTURI SI REDEVENTE
Drepturile pentru dezvoltarea unei retele de francize pe intreg teritoriul Romaniei se acorda in schimbul platii taxei de masterfranciza de 125.000 Euro. In taxa este inclusa si o franciza pentru masterfrancizor.
Pentru o unitate, taxa de franciza este de 25.000 Euro.
In plus, va fi necesar capital de lucru pentru franciza deschisa si fonduri pentru promovare, suma ridicandu-se la aproximativ 100.000 Euro.
Redeventa este de 8% din discountul la factura realizat de catre francizat clientilor.

 


x

Age :
36 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 25000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Interface Financial Group Reviews

No Review Added On Interface Financial Group

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Interface Financial Group

Interface Financial Group 's Blogs

No blog added yet .

Interface Financial Group 's Status

No status added yet .
× Hello Message