Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Ice and Roll & Cake and Roll

Ranking
14
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

O RULOTĂ - DOUĂ AFACERI

Ice and Roll și Cake and Roll fac parte din cea mai mare rețea de puncte de vânzare mobile cu dulciuri din Polonia. Conceptul permite desfășurarea activității pe tot parcursul anului. În sezonul rece servim kurtos kolacs, iar vara înghețată, dulciuri și băuturi răcoritoare. Datorită acestui fapt, combinăm două mărci într-un singur punct de vânzare.

Ca parte a cooperării, garantăm suport operațional complet, cunoștințe despre gestionarea unui punct de vânzare și know-how. Realizăm instruire practică și teoretică, datorită căreia francizații noștri sunt capabili să își gestioneze în mod eficient afacerea. Știm cum să îndeplinim așteptările consumatorilor moderni, motiv pentru care ne distingem prin standarde înalte de servicii și cea mai înaltă calitate a produselor iubite de milioane de clienți din întreaga Europă.

DE CE O RULOTĂ?

Mobilitate

Remorcile de catering au un avantaj semnificativ față de spațiile staționare, deoarece pot fi amplasate în multe locuri inaccesibile altor afaceri, cum ar fi: zone rezidențiale, promenade, piețe, supermarketuri și centre comerciale.

Costuri reduse

Chirie redusă - chiriile din exterior sunt de câteva ori mai mici decât cele pentru spațiile interioare. Plătiți chiria numai în cursul sezonului.
În plus, datorită structurii mobile, reducem semnificativ cheltuielile financiare legate de amenajarea localului.
Vânzare la ghișeu – un produs de impuls, ușor accesibil clienților, fără a fi nevoi ți să intre în locație.
Pornire rapidă – primiți de la noi o rulotă complet echipată, cu întreaga documentație.
Toate la un loc - rulota îndeplinește funcție de vânzare, depozitare și marketing.
Vă trebuie doar o conexiune electrică - rulota are un circuit intern de apă, aveți nevoie doar de acces la electricitate.
Un proiect bine elaborat – proiectul rulotei permite deservirea de către o singură persoană.
DE CE ICE &ROLL ȘI CAKE & ROLL?

Un brand recunoscut - operăm pe piața poloneză din anul 2013 și am vândut milioane de înghețate spiralate. Suntem cea mai mare rețea de puncte de vânzare mobile, cu cea mai rapidă dezvoltare din Polonia. În centrala rețelei lucrează 80 de persoane pentru succesul dumneavoastră.
Finanțare - avem persoane dedicate care vă vor ajuta să obțineți finanțare sub formă de credit, leasing sau fonduri de la Uniunea Europeană
Locația punctelor - cooperăm cu cele mai mari lanțuri comerciale și avem o echipă de oameni calificați care parcurg trasee lungi în căutarea celor mai bune locații pentru francizații noștri.
Cursuri de formare - vă oferim pregătire teoretică și practică completă. Vă vom ajuta să vă optimizați profiturile în fiecare etapă a afacerii dumneavoastră.
Account manager dedicat - primiți de la noi asistență pe parcursul afacerii dumneavoastră. Asistenții regionali vă vor sprijini tot timpul. Ei sunt persoanele care au lucrat anterior la punctele Lodolandia, au primit instruire, au acumulat experiență și cunosc bine oferta rețelei.
Logistică - Distribuim bunurile de care aveți nevoie pentru a vă desfășura această afacere. Avem grijă ca în depozitul nostru să nu vă lipsească nimic, astfel încât comanda dumneavoastră să fie livrată în decurs de 48 de ore, iar ergonomia rulotelor vă permite să vă aprovizionați cu marfă pentru timp de 2 săptămâni.
Marketing - vă oferim suport deplin de marketing în ceea ce privește social media, printuri de marketing, campanii de loialitate, materiale publicitare și un pachet de activități promoționale.
Service – service-ul nostru funcționează 7 zile pe săptămână. Remediem majoritatea defectelor pe loc. În cazul în care dispozitivul trebuie luat pentru reparație, veți primi echipament de substituire.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment
From 10000 EUR
Outcall N/A

Availability

Ice and Roll & Cake and Roll Reviews

No Review Added On Ice and Roll & Cake and Roll

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Ice and Roll & Cake and Roll

Ice and Roll & Cake and Roll 's Blogs

No blog added yet .

Ice and Roll & Cake and Roll 's Status

No status added yet .
× Hello Message