Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Husse

Ranking
66
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Oportunitatea de Master Franciza Husse este disponibilă în România !

Fondată în Suedia în anul 1987 și în prezent operând în peste 50 de tări cu aproximativ 1100 francizați/distribuitori și peste 50 de master francizați, Husse este liderul european în livrarea la domiciliu a mâncării premium pentru câni și pisici, litiere pisici și accesorii pentru animale. Livrăm produsele noastre în mașini branduite Husse, direct până la ușa clientilor noștri, fără vreun cost suplimentar. 

Master francizații noștri comandă direct din fabrică și cumpără produsele la preț de producator. Sărind peste retailerii ce nu sunt necesari, Husse poate oferi clienților săi produse de calitate superioară, livrate direct, la un preț competitiv.

Businessul nostru se bazează pe pe o premisă simplă  – să facem lucrurile simple pentru clienții noștri! Înlăturăm nevoia de a căra bagaje grele sau de a călători la magazine de specialitate pentru a cumpara mâncare de calitate înaltă, pentru animale. Un client Husse plasează comanda în mod simplu, online sau telefonic, iar noi livrăm într-un interval fix pentru a ne potrivi cu programul său.

Succesul acestui concept este solid dovedit. De când franciza noastră a fost lansată în urmă cu 30 de ani, Husse a crescut cu aproximativ 25% în fiecare an, adăugând piețe noi și câștigând constant cotă de piață în industria cu creștere rapidă a mâncării pentru animale, indiferent de diferențele culturale sau modele de consum.

O oportunitate de primă clasă

Husse este în expansiune și caută un master francizat pentru România. Vă oferim oportunitatea de a obține drepturi exclusive pentru brandul nostru, sistem și gama de produse în toată țara. Rolul dvs. va fi de a înființa un depozit, a ține un stoc complet din gama de produse Husse, de a recruta o rețea de francizați/distribuitori pe care să îi susțineți să își dezvolte afacerea. Suma minimă necesara: 20.000 Euro.

Beneficiile francizei Husse

Sistemul de franciză Husse este foarte simplu și eficient, operând cu costuri de administrare minime.

Ca master francizat aveți drepturi exclusive asupra mărcii înregistrate Husse, care, în plus față de imaginea brandului și gama de produse, vă dă acces la un program CRM de business complet, ușor de folosit și la suport marketing profesional.

Asigurăm training complet, site web și suport zilnic.
Programul nostru complet de training vă va echipa cu uneltele și know-how esențiale, și include:

Tehnici de vânzare și marketing
Informații produse
Administrarea site-ului web și a sitemului de Intranet
Recrutarea francizatilor
Industria mâncării pentru animale
Training nutriție
Suportul continuu include acces complet la materialele de publicitate și promoționale de brand, proceduri de vânzare dezvoltate, completate de campanii de PR și marketing internaționale operate din birourile corporației Husse din Suedia.

Dacă sunteți interesat să fiți francizat Husse, dorim să vă cunoaștem. Completați formularul de mai jos pentru vă conctacta.


x

Age :
34 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Sweden
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 10000 EUR 20000 EUR
Outcall 25000 EUR N/A

Availability

Husse Reviews

No Review Added On Husse

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Husse

Husse 's Blogs

No blog added yet .

Husse 's Status

No status added yet .
× Hello Message