Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

House Factory

Ranking
280
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

House Factory International a intrat pe piata romaneasca incepand cu anul 2005 si reprezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor. House Factory este un sistem de constructie care are la baza structuri metalice.
Principalele avantaje pe care acest sistem le aduce sunt: costuri mai mici si timp mai scurt de constructie.

Sistemul House 

Sistemul House Factory poate fi folosit pentru aproape orice tip de constructie, atat rezidentiala, de afaceri, cat si comerciala. Astfel sistemul House Factory poate fi folosit cu succes pentru constructia de hoteluri, spitale, scoli, clinici, cladiri guvernamentale si case. Cu acest sistem au fost construite de la case de vacanta de inchiriat pana la spatii de cazare mari destinate turistilor in Europa, proiecte la scara mare de construire de locuinte, statiuni, scoli, centre medicale si case de lux.
House Factory inseamna constructii care rezista in timp si sa cer reparatii minore. Casele House Factory sunt usoare, se asambleaza repede si concureaza ca pret cu orice alt sistem fabricat sau conventional.

House Factory este un sistem de constructie care utilizeaza componente fabricate conform standardelor de asigurare a calitatii ISO 9001. House Factory detine metodologia necesara pentru construirea de imobile cu multe etaje combinand structurile de rezistenta cu structurile usoare din otel galvanizat.
Sistemul ingineresc al House Factory are 3 componente de baza: sistemul de podele, sistemul de pereti si sistemul de acoperis. Aceste componente pot fi folosite pentru a crea un numar infinit de planuri de constructie si forme ale acoperisului. Materialele folosite in sistemul House Factory sunt de cea mai buna calitate.
Sistemul de constructie propus de House Factory reprezinta un progres prin simplitatea constructiilor, acesta fiind proiectat sa foloseasca un numar minim de componente modulare.
Construite in principal din profile usoare de otel galvanizat, componentele se cupleaza impreuna cu usurinta, facand ca o constructie House Factory, indiferent de marime, sa fie inaltata eficient si economic, intr-un timp foarte scurt chiar si de catre muncitori necalificati. Structurile metalice nu se deformeaza in timp si pentru ca sunt galvanizate, ele nu ruginesc.

Lucrari realizate

Activitatea pe care firma a desfasurat-o pana in prezent include contracte de mica sau mare amploare incheiate si indeplinite, cu rezultate foarte bune si incurajatoare cu parteneri din Olanda si Romania , contracte aflate in derulare cu parteneri din Germania, Belgia, Grecia, Cipru. Firma este in continua dezvoltare avand in curs un proiect la Brasov, construirea primului Complex Condohotelier « Manta Rezidential » situat in Sacele, jud. Brasov, precum si construirea unui Condohotel de lux in Baneasa, Bucuresti. Nu a fost neglijata nici piata externa, fiind purtate negocieri cu o firma din Germania pentru construirea sub antrepriza a unui cartier rezidential in Angola, precum si construirea unui cartier de case pentru armata americana si de ansambluri rezidentiale pentru batrani.

Valoarea investitie
*taxei de franciza:39.000 Euro (plus TVA) o suma variabila pentru amenajarea biroului si un capital de start care sa sustina afacerea in primele luni pana la contractarea unei lucrari.
*pentru birou, puteti opta pentru una din cele doua variante:
1)teren minim (20mp) , anexa la casa
investitie : 20.000 Euro
2)expozitie cu vanzare
birou si spatiu locativ, cu posibilitate de extindere
investitie : 70-80.000 Euro
*Redeventa : 5% din valoarea proiectului
*Taxa de publicitate globala : 2% din valoarea proiectului

Pentru buna desfasurare a activitatii afacerii aveti nevoie de cinci angajati : un maistru si 4 persoane semicalificate. De asemenea aveti nevoie de un consultant care sa se ocupe cu protectia muncii.

Francizorul va pune la dispozitie contra cost un program de training pentru personalul dvs cu durata de 2 zile. Exclusivitatea pentru un judet se acorda in baza unei garantii si a atingerii a unui plafon de vanzari prestabilit. Zone rezervate: Bucuresti, jud. Ilfov, Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Gorj si Brasov.

“Candidatul trebuie sa fie o persoana agreabila, deschisa, orientata spre marketing si vanzari, buna cunoscatoare a pietii imobiliare locale”, a relatat Aurel Lungu, Administrator House Factory Romania.

Exclusivitate

Conditia esentiala este ca Ofertantul (persoana sau firma) sa faca o comanda egala cu contravaloarea in lei a 200.000 Euro/an in executie case si/sau furnizare de materiale si/sau furnizare de structuri metalice la data semnarii Contractului de Exclusivitate. Suma nu se pierde ci doar acopera costul materialelor necesare la constructia a 4 case medii sau 10 case mici timp de 1 an de zile (“plafonul minim de vanzari”).

 


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 70000 EUR 39000 EUR
Outcall 80000 EUR N/A

Availability

House Factory Reviews

No Review Added On House Factory

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on House Factory

House Factory 's Blogs

No blog added yet .

House Factory 's Status

No status added yet .
× Hello Message