Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Herman

Ranking
216
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Conceptul Herman s-a nascut din rigurozitatea germana si spiritul liber american. HERMAN reprezinta performanta pe piata sculelor de mana profesionale si a accesoriilor pentru scule electrice din Romania.

Cine suntem?
Puterea noastra consta in echipa noastra: oameni tineri, talentati si devotati partenerilor de afaceri. Echipa noastra distribuie scule de mana profesionale si accesorii pentru scule electrice clientilor care isi doresc performanta si durabilitate in ceea ce fac.

Suntem inovatori, si ne place acest lucru. Suntem performanti, si ne mandrim cu acest lucru. Suntem creativi, si asta ne face mai buni.

Pasiunea noastra pentru acest domeniu a luat nastere din dorinta noastra de a intelege nevoile celor care folosesc sculele de mana profesionale si accesoriile pentru scule electrice. La intervale regulate de timp expertii nostri merg si culeg informatii direct de la utilizatorul final, care sunt apoi prelucrate pentru a putea oferi cat mai mult clientilor si partenerilor nostri.

HERMAN va ofera garantia zecilor de mii de oameni din intreaga lume care folosesc produsele gama IRWIN. Misiunea noastra ca si francizor este aceea de a transmite cunostintele noastre si altor parteneri (francizati) care sunt interesati sa beneficieze de experienta de peste 100 de ani a produselor din gama IRWIN.

HERMAN ofera experienta si siguranta unei afaceri de succes si doreste ca partenerii sai sa aiba un standard inalt de calitate prin manuale care ajuta partenerul francizat in demararea si sustinerea afacerii dupa reguli bine definite.

Franciza este o replica a unei afaceri de succes.

Cumparand franciza HERMAN cumparati o serie de drepturi cum ar fi: sa folositi numele companiei si sa vindeti produsele acesteia in schimbul unei taxe.

Training de specialitate atat in Romania cat si la producatori din UNIUNEA EUROPEANA, lucru deosebit de important pentru dobandirea unui anumit know-how.

Preturi mai mici – profit mai mare pentru partenerul francizat. Datorita experientei si parteneriatului de succes cu furnizorii nostri reusim sa negociem preturi mai bune ceea ce inseamna o marja mai mare a profitului pentru tine.

Marketingul direct este publicitatea in care credem si care a adus succes brandului HERMAN. Apropierea de client si demonstratiile care le facem impreuna cu partenerii – francizati are rolul de a convinge grupuri mici sau mai mari de clienti de calitatea incontestabila a produselor comercializate de HERMAN. Brosurile si cataloagele de specialitate de inalta calitate si materialele promotionale au rolul de a sta marturie spuselor noastre. Partenerii- francizati beneficiaza de campanii gratuite de promovare zonale sau regionale care au drept scop cresterea vanzarilor in anumite perioade.

HERMAN poate testa personalul care urmeaza a fi angajat pentru a putea elimina erorile care se produc in mod normal la angajare. Modelul afacerii este testat si functioneaza pe mai multi parteneri francizati.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 75000 EUR
Outcall N/A

Availability

Herman Reviews

No Review Added On Herman

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Herman

Herman 's Blogs

No blog added yet .

Herman 's Status

No status added yet .
× Hello Message