Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Hard Rock Cafe

Ranking
184
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de cafenele din lume, si-a manifestat interesul fata de piata din Romania, anuntandu-si intrarea pana la finele acestui an. Conceptul cafenelelor Hard Rock Cafe include concerte live ale unor artisti cunoscuti la nivel mondial. Sub umbrela marcii Hard Rock Cafe functioneaza in acest moment 138 de cafenele in 40 de tari.

Pe 20 ianuarie a fost inaugurat la Bucuresti primul Hard Rock Café din Romania, al 144-lea din lume si unul dintre cele mai mari din Europa.

Localul este situat pe soseaua Kiseleff nr. 32, in cladirea fostului restaurant Miorita, si este deocamdata impachetat si ferit de privirile trecatorilor.

Lansat in 1971 la Londra, Hard Rock Café detine in prezent una dintre cele mai mari colectii de rock memorabilia din lume, cu peste 70.000 de obiecte ce au apartinut starurilor.

“Bucuresti este un oras extraordinar si plin de viata, cu o mare varietate de oferte culturale. Romania si zonele invecinate reprezinta zone importante pentru Hard Rock International”, a declarat pentru Mediafax Hamish Dodds, presedinte si CEO Hard Rock International.

Hard Rock Café este conceput ca un restaurant pentru “casual dining” (“mese obisnuite”), un loc unde oricine e binevenit, indiferent de varsta, sex sau clasa sociala, fiind faimos mai degraba pentru atmosfera antrenanta, colectia de obiecte care au apartinut starurilor rock si concertele live decat pentru mancare. Meniul localului din Bucuresti va cuprinde atat felurile americane din meniul celorlalte restaurante Hard Rock, cat si specialitati romanesti si va avea sapte parti: gustari, antreuri, afumaturi, burgeri, salate, sandwich-uri si deserturi. Din meniu nu vor lipsi cunoscutele cocktail-uri Hard Rock Café.

Hard Rock Café a fost fondat in 1971 la Londra, intr-un fost showroom Rolls Royce de langa Hyde Park, de catre doi americani: Isaac Tigrett si Peter Morton. Restaurantul a fost de la inceput conceput ca “tipic american” pentru londonezi, ulterior cei doi asociati reusind performanta de a-l transforma intr-un simbol national si in Statele Unite.

Valoarea investitiei:
*Investitie totala 2.4 milioane Euro
*Contract de : Master Franciza
*Durata contractului: 20ani
*Suprafata: 2.000 metri patrati- restaurantul din Bucuresti este unul dintre cele mai mari din Europa, fiind decorat cu obisnuitele chitare electrice, discuri, postere etc.
*Capacitate: 220 de locuri in interior si 120 de locuri pe terasa
*Numar angajati: 120, instruiti in Spania si Anglia, numai trainingul general managerului locatiei costand 40.000 de euro.


x

Age :
50 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United Kingdom

Rates

Rates Initial investment
From 2400000 EUR
Outcall N/A

Availability

Hard Rock Cafe Reviews

No Review Added On Hard Rock Cafe

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe 's Blogs

No blog added yet .

Hard Rock Cafe 's Status

No status added yet .
× Hello Message