Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Graphein

Ranking
216
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Graphein este astazi printre primele locuri in Romania la furnizarea de servicii rapide si precise de asistenta topografica in santier, scanare 3D si asistenta tehnica pentru cadastru si intabulare. Precizia lor este recunoscuta la nivel national prin premii si nominalizari din domeniu, fiind promovati ca un exemplu de excelenta in inovatie si tehnologie.

In cadrul Conferintei Internationale Euro-Fereastra & Euro-Constructii editia mai 2019, Graphein, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, a castigat premiul “Award Of Excellence – INNOVATION AND TECHNOLOGY “ la Euro-Fereastra Awards2019.

Graphein a fost infiintata in anul 2014 de doi tineri intreprinzatori, Andrei Sueran si Eugen Ursu, care au facut parte din proiectul “Bucurestiul Intreprinzator”, marca Banca Transilvania, alaturi de alti antreprenori.

Crescuta organic, Graphein este recomandata acum ca fiind masura constructiilor durabile, cu un portofoliul consistent care numara peste 100 clienti si 600 proiecte in Romania, cat si pe plan european, in tari ca Anglia, Israel, Cipru, Franta, Germania.

Domeniile in care au acumulat o experienta relevanta, sunt topografia inginereasca, scanarea 3D, standardul BOMA, cadastrul forestier, drumuri si nu numai. Investitia constanta in resurse umane, aparatura, programe si tehnologii de ultima generatie aduc eficacitate, plus de precizie si costuri reduse proiectelor contractate.

Scanarea 3D este cel mai nou serviciu pe care il pot oferi partenerilor de afaceri, prin achizitionarea celui mai performant scanner 3D existent pe piata. Prin acest procedeu se fac masuratori de o inalta precizie, element determinant in asigurarea succesului in munca de santier. Inginerii, arhitectii si specialistii din domeniul constructiilor sunt principalii beneficiari, au toate informatiile rapid, in acelasi loc si la cea mai mare precizie.

 


x

Age :
7 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 5000 EUR
Outcall 50000 EUR

Availability

Graphein Reviews

No Review Added On Graphein

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Graphein

Graphein 's Blogs

No blog added yet .

Graphein 's Status

No status added yet .
× Hello Message