Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Golden Tulip

0769784608

Ranking
93
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Reteaua de hoteluri Golden Tulip detine pe piata locala de profil cinci unitati clasificate la trei si patru stele sub contract de franciza.

“Pentru atribuirea francizei, lantul Golden Tulip tine cont de o serie de criterii”, a declarat directorul de dezvoltare Golden Tulip, Gabriela Hagiu.

Cerinte:
-hotelul sa aiba minimum 70 de camere;
-sa aiba standarde de trei sau patru stele;
-sa ofere servicii la standarde europene.
-hotelul trebuei sa includa o sala de conferinta.

Hagiu a mai declarat ca franciza reprezinta o ‘relatie de reciprocitate’, iar particularitatea este data de faptul ca Golden Tulip calculeaza valoarea francizei exclusiv pe baza incasarilor obtinute din activitatea de cazare. Oficialul companiei a adaugat ca franciza difera de la hotel la hotel si depinde de diferite criterii.

‘Localizarea convenabila, functiunile diversificate si calitatea serviciilor hotelului raspund optim dinamicii in crestere a cererii de piata pentru hotelurile de tip business, care atrag cel mai consistent segement de oaspeti din capitala’, a declarat intr-un comunicat directorul regional al Golden Tulip, Paul Marasoiu.

Portofoliul total al Golden Tulip Hospitality Group insumeaza peste 47.000 camere, in circa 500 hoteluri din 47 tari. Grupul hotelier este prezent in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia-Pacific si Americi. Banii Nostri

Golden Tulip ofera un concept de franciza hoteliera unic prin doua branduri, create sa implementeze standardele internationale, pastrand totodata specificul local: Golden Tulip pentru hotelurile de categorie 4 stele (superioara) de tip business si resort, si Tulip Inn pentru categoria 3 stele cu servicii de baza.

Data crearii activitatii : 1962
Data lansarii in franciza : 1962


Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts francizeaza acum 253 hoteluri in 37 tari din Europa si Orientul Mijlociu. Prin aliante cu Top International Hotels, B&B Hotels si THL, Golden Tulip Hospitality Group totalizeaza 530 hoteluri in 45 tari.

Drept de intrare : Algoritm de calcul in functie de numar camere

Contributie personala : Hotelurile care aplica pentru aceasta franciza raman integral in proprietatea investitorilor locali care le detin.


x

Age :
59 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Netherlands
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Golden Tulip Reviews

No review available for Golden Tulip

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Golden Tulip

Golden Tulip 's Blogs

No blog added yet .

Golden Tulip 's Status

No status added yet .
× Hello Message