Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Funscience

Ranking
241
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Fun Science, compania numarul unu in domeniul sau, din Europa, imbunatateste educatia pe care copiii nostri o primesc folosind concepte noi si inovatoare; aduce lumea stiintei mai aproape de copii intr-o maniera unica:

experimentele sunt distractive; copiii descopera ca cea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.
Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor.
programele noastre sunt complementare programelor scolare, ajutand la asimilarea conceptelor fundamentale si stimuland interesul in aceste domenii.
Metoda de predare este sub forma unor activitati interactive in care au participat deja peste 4,500,000 copii din Europa, America si Asia.
Profesionistii care formeaza Fun Science – monitori, educatori si oameni de stiinta – urmaresc acelasi tel: satisfacerea totala a copiilor, parintilor si clientilor.
Istoric franciza şi premii

Fun Science – Ciencia Divertida sl. a fost infiintata in 1994 de catre doi antreprenori spanioli care lucrau in domeniul bancar, dupa un indelungat stagiu in U.S.A. Dupa o ascensiune fulminanta in Madrid, fondatorii transforma conceptul in franciza, in 1996.
Adoptata cu entuziasm de antreprenori de pretutindeni, Fun Science se raspandeste pe toate meridianele. Mai mult de 75 de francize pe 5 continente, in tari bogate ( Europene sau americane) si in tari sarace ( America de sud, Africa si Asia), au adus atelierele si spectacolele noastre in fata a peste 6 milioane de copii.

Incepand din Aprilie 2005, Fun Science acorda drepturile de Master Franciza pentru Romania companiei Fun Science System. Din Februarie 2007, Master Francizorul Romania devine Regional Developer pentru Europa Centrala si de Est.

Nu este nevoie sa fiti profesor sau sa aveti experienta stiintifica pentru a fi un francizat Fun Science. Principalele functiuni ale francizatului implica promovarea activitatilor in teritoriul lor si organizarea operatiunilor. Mai mult de 60% din cifra de afaceri se realizeaza de la clienti fideli.
Cu o investitie relativ mica si adosuri comerciale intre 60% si 80%, Fun Science va ofera oportunitatea unica de a va construi o afacere de succes si in acelasi timp de a contribui la dezvoltarea comunitatii in care traiti. Contractul de franciza se incheie pentru o perioada de 6 ani, cu drept de prelungire.

Personalitati din media ca si diverse institutii, experti in educatie, clienti si oameni de afaceri din intreaga lume au comentat pozitiv asupra conceptului Fun Science. Inca din 1996, a fost considerata una dintre cele mai profitabile francize de pe piata, fapt dovedit de numeroasele distinctii primite. Cu peste 6 milioane de copii din toata lumea, care au participat la activitatile noastre, prezentul si viitorul Fun Science constituie un succes garantat.

Care este secretul succesului Fun Science?

Este un sistem care functioneaza de peste un deceniu intr-o piata care creste continuu. Loialitatea clientilor depaseste 60%.
In pachetul de training al Francizatului, avem incluse 2 etape:

1. Prima, in birourile noastre din Bucuresti, unde vom trece in revista toate aspectele legate de: operatii, marketing, vanzari, resurse umane precum si instrumente specifice utilizate in aceasta afacere.
2. A doua faza va avea loc in teritoriul francizatului si va include: selectia finala a monitorilor, instruirea lor precum si asistarea primei activitati promotionale.

Suport este unul continuu de la specialistii nostri. Afacerea este stabila de-a lungul anului. ateliere scolare, activitati extracurriculare, petreceri aniversare, evenimente in Centre Comerciale, tabere si scoli de vara, evenimente corporative,, etc, va vor permite sa obtineti venituri pe toata durata anului.
Afacerea are implicatii sociale:

dezvoltarea creeativitatii copiilor
modelarea lor in bine
program de munca flexibil


x

Age :
27 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 35000 EUR 28000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Funscience Reviews

No Review Added On Funscience

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Funscience

Funscience 's Blogs

No blog added yet .

Funscience 's Status

No status added yet .
× Hello Message