Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Fresh Line

Ranking
620
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Înainte de sosirea produselor cosmetice gata preparate, femeile din Grecia, atât în ​​epoca antică, cât și în cea clasică, au inventat o multitudine de rețete derivate din natura greacă bogată, pentru a trata mai multe afecțiuni ale părului și pielii.
Multe semințe, ierburi, muguri de flori, legume și fructe indigene din Grecia și-au găsit drumul în amestecuri de înfrumusețare și tratament pentru întreaga familie. Trandafirii, florile de vârstnic, anemonele, salvia, usturoiul, rozmarinul, lavanda și mușețelul sunt doar câteva exemple de ingrediente care au fost folosite pentru prepararea balsamelor liniștitoare, săpunurilor pe bază de ulei de măsline, pomade, paste și soluții de oțet. Mirosurile erau făcute prin fierbere de flori, ierburi și condimente și amestecate cu o bază de ulei de măsline. Grecii erau, de asemenea, cunoscuți pentru a crea produse de înfrumusețare din pigmenți naturali, rădăcini de plante, vin roșu și mastic, o rășină aromatică originară doar din insula Chios.
Calitatea excelentă a ierburilor și condimentelor grecești reflectă perioadele lungi de soare ale țării și complexitatea peisajelor sale, permițând creșterea a 7500 de specii diferite de plante, dintre care 850 cresc doar în Grecia.
Cu toate acestea, utilizarea mierii și a uleiului de măsline au fost, fără îndoială, piatra de temelie a culturii grecești. Utilizarea lor pentru îngrijirea pielii datează până în anul 5000 î.Hr. și ambele sunt încă ingrediente principale în produsele de înfrumusețare grecești contemporane, pentru prețioasele lor proprietăți hidratante, nutritive și antioxidante.
Astăzi, Fresh Line folosește peste 80 de ingrediente naturale și păstrează în portofoliul său produse autentice de casă făcute cu tehnici moștenite de mână.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Fresh Line Reviews

No Review Added On Fresh Line

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Fresh Line

Fresh Line 's Blogs

No blog added yet .

Fresh Line 's Status

No status added yet .
× Hello Message