Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

French Bakery

0769784608

Ranking
373
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

FRENCH BAKERY ,  un concept creat in 2004 , isi doreste  inainte de toate sa ofere placere si bucurie clientilor sai, deoarece patiseria franceza este de fapt ”du plaisir” (placere). Mergand la originile ei si utilizand savoir-faire-ul artizanilor chef patissiers francezi, FRENCH BAKERY propune produse de patiserie franceza artizanale autentice.

Respectul pentru retele traditionale si grija pentru calitatea ingredientelor folosite au fost si sunt punctele definitorii FRENCH BAKERY.

Franciza FRENCH BAKERY iti ofera posibilitatea de a avea propriul tau magazin- cafenea, bucurandu-te si impartind in acelasi timp cu noi frumusetea acestei ”patisserie française”. Franciza  FRENCH BAKERY se adreseaza in primul rand  celor care îşi doresc o afacere pe termen lung, cu o investiţie initiala redusa, un mod simplificat de managerizare cu turn over si profituri atractive. Este vorba  de persoane cu spirit comercial si aptitudini de comunicare ce agrează munca în echipă.

În prezent, FRENCH BAKERY are 9 locatii francizate in Bucuresti iar incepand din 2015 franciza este disponibila si pentru orasele din provincie.  

 

Pentru a deveni membru al francizei FRENCH BAKERY este necesar un spaţiu (proprietate sau închiriat) cu o suprafaţa de 50-100 mp, cu localizare în zonele centrale si ultra centrale ale orasului si un buget de start-up. Spatiul trebuie să fie împarţit într-o zona destinata vânzării , o mica zona de preparare şi un spaţiu de depozitare. Zona de vânzare va fi amenajata conform regulilor si standardelor FRENCH BAKERY. Bugetul depinde de pozitia si suprafata locatiei, amenajarea acesteia, valoarea fondului de rulment si a stocului de marfa.

 

FRENCH BAKERY oferă viitorilor francizaţi training în vânzări, in managementul relaţiei cu clienţii, informatii privind produsele şi serviciile FRENCH BAKERY , suport logistic si comunicare in reţea.

 


x

Age :
17 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

French Bakery Reviews

No review available for French Bakery

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on French Bakery

French Bakery 's Blogs

No blog added yet .

French Bakery 's Status

No status added yet .
× Hello Message