Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Fitness Academy

Ranking
242
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

FITNESS ACADEMY este un sistem de franciza cu totul si cu totul unic ce apartine FEDERATIEI ROMANE DE FITNESS, care este autorizata de Ministerul Educatiei si Invatamantului sa selectioneze, pregateasca si sa certifice Instructorii profesionisti care vor lucra in retea.
FEDERATIA ROMANA DE FITNESS crede in relatiile de afaceri corecte, bazate pe respect reciproc si pe termen lung, sprijinind francizatii  cu asistenta tehnica de specialitate (o echipa competenta de arhitecti si constructori), asistenta in amenajarea si dotarea Centrului cu aparatura profesionala  la preturi preferentiale, extrem de avantajoase si training continuu instructorilor Dvs. cu programe si servicii de ultima ora.
Conceptul Fitness Academy ofera servicii complete , si programe de fitness, aerobic, forta, nutritie, dieta, recuperare, kinetoterapie, si tratamente corporale de intretinere.

Franciza poate fi operationala in salile de sport existente, Mall-uri, spatii comerciale, hoteluri de elita, spatii de firme, banci sau spatii destinate cu predilectie acestei activitati.
Capitalul necesar de pornire a afacerii este de 75.000-150.000 Euro , francizatul putand opta in functie de bugetul sau pentru variante de la simplu (spatiu de 500 mp-pentru 7-800 de clienti) la complex ( 1000 mp-pentru 1200 de clienti ) cu mentiunea expresa ca investitia se recupereaza in 5-6 luni, iar profitul minim ( la un numar strict de 5-600 de clienti cu carduri anuale ) este de aproximativ 350.000 de Euro.
Personalul Fitness Academy

Intregul corp de Instructori, Personal Trainer, Medici, Profesori de Educatie Fizica, Antrenori, Fiziokinetoterapeuti, Kinetoterapeuti, Psihologi, Specialisti in Masaj si Reflexoterapie, Aromoterapie, Meloterapie, Medicina Naturista, Specialisti in Nutritie si Dieta au fost selectionati, pregatiti si au urmat cursurile organizate de catre Federatia Romana de Fitness care este singurul organism abilitat si acreditat de catre Ministerul Educatiei si Invatamantului sa pregateasca, indrume si sa califice instructorii de Fitness in Romania.
Pe langa Cerificatele de Fitness Instructor, Personal Trainer, intreg personalul calificat este recunoscut de European Fitness Association si de International Fitness Professional Association – USA, fiind intr-o stransa legatura de colaborare si cu Federatiile de Fitness din USA, Australia, Africa de Sud, Spania, Anglia de la care primesc in permanenta materiale de ultima ora in domeniul fitness-ului cat si a celorlalte stiinte adiacente.

Marketing si publicitate

De la design-ul interior si exterior, pana la aranjamentul aparatelor si amenajarea receptiei, a vestiarelor, a spatiului de relaxare – fiecare element contribuie la crearea unei ambiante unice care distinge FITNESS ACADEMY de celelalte Centre si genereaza recunoasterea de catre clienti si fidelizarea acestora. Francizorul va pune la dispozitia francizatului un set complet de materiale de marketing si publicitate, de la display-uri contur ce vor fi plasate in fata intrarii in Centru, pana la brosuri si fluturasi care promoveaza imaginea FITNESS ACADEMY in randul publicului.

Training

Serviciile de calitate sunt fundamentul succesului oricarei afaceri. FITNESS ACADEMY este dedicata oferirii de servicii ireprosabile clientelei sale, de aceea tot personalul care va lucra in Centru va urma un training riguros pentru a deprinde procedurile specifice noilor tipuri de servicii, modalitatile de abordare si tratare a clientilor, atitudinea prietenoasa si dinamica, comuna Centrelor  de fitness ale francizorului.
Sprijin continuu

Colaborarea francizatului cu francizorul este permanenta si stransa pe toata durata contractului de franciza. Francizorul colaboreaza permanent cu Federatia Romana de Fitness si pune la dispozitia francizatilor informatii actuale privind noile tendinte in fitness prin materiale de informare ce se distribuie periodic, prin conferinte si vizite periodice din partea unor specialisti din strainatate. De asemenea, francizorul sta la dispozitia francizatului cu raspunsuri, sprijin si expertiza pentru orice probleme sau nelamuriri privind operarea salii sau situatiile speciale aparute.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 75000 EUR
Outcall 150000 EUR

Availability

Fitness Academy Reviews

No Review Added On Fitness Academy

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Fitness Academy

Fitness Academy 's Blogs

No blog added yet .

Fitness Academy 's Status

No status added yet .
× Hello Message