Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

First Day Wash

Ranking
285
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

FirstDryWash este un concept care se bazeaza pe o tehnologie revolutionara de spalare a masinilor : spalarea fara apa. Aceasta metoda este din ce in ce mai populara in lume si in Romania datorita multiplelor avantaje.

Metoda este :
Practica. Clientul poate fi servit aproape oriunde : in parcari de supermarketuri, in fata magazinelor, la diverse evenimente unde se aduna lume multa, acasa, in parcarea de la birou, la service-urile si showroomurile auto, in zone turistice, in fata hotelurilor, etc. El nu mai trebuie sa astepte ore intregi intr-o spalatorie de masini ca sa-i vina randul. Se poate lucra si pe baza de abonamente in cazul flotelor auto
100% ecologica ( cu un flacon de 500 ml de solutie onedrywash cu care se spala in conditii normale 6-7 masini, se salveaza o tona de apa ! )
Foarte populara datorita calitatii pe care o asigura ( in acelasi timp si polisheaza suprafetele curatate, asigurand o protectie marita )

Sigura. Solutia folosita practic desprinde murdaria de caroserie, excluzand orice zgarietura
Ieftina, datorita faptului ca investitia initiala este infima fata de o spalatorie auto normala care presupune in afara de achizitionarea unui teren, construirea unei hale (cu instalatiile de rigoare si echipamentul propriu-zis ) si multe alte autorizatii, iar legislatia in acest sens se inaspreste din ce in ce mai mult
Simpla. Nu necesita pregatire complexa de specializare ( pe parcursul unui training de o zi se insusesc fara problema notiunile teoretice si practice ) si autorizatie speciala
In plina extindere in toata lumea ( resursele de apa sunt limitate si din ce in ce mai valoroase)

Investitie
Investitia initiala este de 1920 € +TVA si va ofera dreptul de folosire a numelui si tehnologiei FirstDryWash impreuna cu un start kit format din solutie, lavete si uniforme pentru angajati.
De asemenea, trebuie sa achizitionati un aspirator mobil, reincarcabil ( pentru locurile unde nu exista posibilitatea racordarii la curent electric ) si o casa de marcat foarte simpla pentru emiterea bonurilor fiscale.

Avantajele francizatului
Francizatul va intra intr-o afacere in care piata de desfacere este foarte mare si in care de nenumarate ori cererea este mai mare decat oferta iar concurenta ce vine din partea altor produse ecologice este extrem de mica momentan.
Investitia este sub 2000 Euro, nu se platesc redevente si francizatul are exclusivitate in folosirea gamei onedrywash, produsa de SJK Products. Pentru ca se pot folosi chiar si in zilele calduroase de vara, direct in bataia soarelui dar si pentru nenumarate alte avantaje pe care le ofera, produsele onedrywash nu au egal la ora actuala in Marea Britanie.
Solutia onedrywash este garantata de producatorul american de avioane Boeing si poate fi folosita la toate tipurile de vehicule, inclusiv camioane, rulote, barci, motociclete si avioane!
Elementele onedrywash :

Car Cleaning Kit- pentru exterior
Valeting Kit-pentru interior
Tyre and Bumper Shine-pentru roti
Lavete cu microfibre-pentru sters


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 1920 EUR
Outcall N/A

Availability

First Day Wash Reviews

No Review Added On First Day Wash

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on First Day Wash

First Day Wash 's Blogs

No blog added yet .

First Day Wash 's Status

No status added yet .
× Hello Message