Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

FasTracKids

Ranking
37
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Anual, la nivel mondial, companiile ce activează în domeniul educației copiilor generează o cifră de afaceri de peste 60 miliarde USD, iar trendul este unul ascendent. Dacă vă doriți propria afacere și ca prin aceasta să faceți o schimbare atât în viața dumneavoastră, cât și a comunității căreia îi aparțineți, atunci FasTracKids este o adevarată oportunitate.

Pentru a avea succes într-o astfel de afacere este esenșial ca dumneavoastră, în calitate de antreprenor, să iubiți copiii și să fiți conștient de impactul major pe care îl vor avea programele FasTracKids asupra întregii lor vieți. Mai departe este necesar să investiți bani și pasiune. Noi vă vom învăța cum să vă conduceți afacerea din toate punctele de vedere (administrativ, financiar, educațional, logistic, marketing-vânzari etc.)

Încă de la lansarea oficială în SUA, franciza educațională FasTracKids a fost inclusă în topul celor mai bune francize americane, fapt relatat de mass-media internațională de prestigiu (BBC, MSNBC, NY Times, International Herald Tribune, CBS, Entrepreneur Magazine). Succesul nu a întarziat să apară. În doar 12 ani, FasTracKids a ajuns pe toate continentele globului, în peste 40 de țări având o rețea de peste 300 centre în care se pregătesc anual peste 35.000 copii.

În România, FasTracKids este prezentă din martie 2007 prin dezvoltatorul său local, compania ROM Communicate. În primii 4 ani de funcționare (dintre care doi în plină criză macroeconomică), numărul de centre deschise la nivel național a fost de 14, iar numărul de copii cursanți în Romania a depășit 2000. Eforturile făcute de echipa Rom Communicate pentru extinderea rețelei în Romania, dar și pentru îmbunătățirea procedurilor de lucru și adaptarea lor la specificul național, i-au determinat pe reprezentanții FasTracKids International să le acorde distincția „Dezvoltatorul Local al Anului” consecutiv, pentru 3 ani.

Vă așteaptă să vă alăturați într-un parteneriat ce depășește limitele formale ale business-ului.

 


x

Age :
23 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall 100000 EUR

Availability

FasTracKids Reviews

No Review Added On FasTracKids

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on FasTracKids

FasTracKids 's Blogs

No blog added yet .

FasTracKids 's Status

No status added yet .
× Hello Message