Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Expert Detailing

Ranking
126
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

FRANCIZA EXPERT DETAILING – O OPORTUNITATE PE PIATA AUTO
Te-ar interedownloadsa sa incepi o afacere de detailing auto? Intra in reteaua “Expert Detailing” si beneficiaza de avantajele pe care ti le oferim. Mai jos gasesti cateva informatii utile pe aceasta tema. Pentru detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi.

AUTOMOBILISTII AU O NEVOIE FARA RASPUNS PE PIATA NOASTRA
Daca ai o masina de 20.000 de euro sau mai mult, ii schimbi cauciucurile de iarna/vara (costa de la 300 de euro in sus), ii schimbi uleiul o data pe an (peste 150 de euro), ii faci revizia anuala – costa de la 400 de euro in sus, in functie de diagnosticul mecanicului.

Dar ce faci cu infatisarea ei? Folosesti un serviciu de spalare, prestat de personal nepregatit, echipat cu o galeata si un burete murdar? Din pacate da, pentru ca de obicei nu ai alta alternativa…

Reprezentanta e o solutie? “In manualul meu de reprezentanta, de cateva mii de pagini, nu scrie nimic despre asta”, spun angajatii de acolo… si pe buna dreptate. Ei sunt numai dealeri.

Sub sloganul “Salonul de frumusete pentru masina ta” (inregistrat la OSIM), centrele Expert Detailing ofera acum servicii profesioniste de intretinere si reconditionare auto, care satisfac exigenta proprietarilor de masini scumpe.

CONCEPTUL NOSTRUOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Una dintre problemele mari ale detailingului este aceea ca ii este foarte greu sa se defineasca simplu in mintea posesorilor de masini.

Conceptul nostru: “Salonul de frumusete pentru masina ta!” reuseste sa transmita clar si rapid atat nevoia pe care o are automobilul, cat si serviciul oferit conducatorilor auto.

Centrul profesional de detailing pe care il avem noi in vedere pentru materializarea acestui concept, este o suprapunere de “Salon auto” cu o “Clinica de frumusete”, cu un “Coafor/frizerie de lux” si cu un “Centru de chirurgie plastica” pentru masini.

Noi consideram ca forta conceptului nostru consta in primul rand in faptul ca “Salonul de frumusete pentru masina ta!” spune totul, din prima, fara a avea nevoie de explicatii suplimentare.

DESIGUR CA DOAR UN CONCEPT NU ESTE SUFICIENT PENTRU O AFACERE REUSITA.
In spatele sau sta un sistem complet de organizare a activitatii, care descrie detaliat toate aspectele acestei afaceri.

De asemenea noi iti oferim toate echipamentele si produsele de care ai nevoie (selectate de la firme de prestigiu) si tot noi iti asiguram si pregatirea personalului, factor cheie in acest domeniu de activitate.

MANUALUL DE FRANCIZA
Iata mai jos cateva dintre capitolele manualului de franciza pe care il primesti cand intri in reteaua noastra. Pe langa acesta beneficiezi si de asistenta noastra in organizarea activitatii, pentru a ne asigura ca pornesti cu dreptul in aceasta afacere.

Descrierea serviciilor de detailing
Analiza de marketing
Locatia si organizarea activitatii
Personalul
Echipamentele
Produsele chimice
Proceduri de lucru
Planul de comunicare
Organizarea activitatii de vanzari


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 20000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Expert Detailing Reviews

No Review Added On Expert Detailing

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Expert Detailing

Expert Detailing 's Blogs

No blog added yet .

Expert Detailing 's Status

No status added yet .
× Hello Message