Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Expense Reducation Analysts

Ranking
96
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Vino in echipa Expense Reduction Analysts (ERA) - liderul mondial in managementul costurilor, achizitiilor si al lantului de furnizare, si fii Business Partner in reteaua noastra internationala de consultanti independenti.

 Daca vrei sa:

·         Dezvolti o afacere in care sa capitalizezi pe baza expertizei si experientei tale profesionale dobandite anterior

·         Sa iti fondezi propriul business bazat pe experienta de 20 de ani ai Expense Reduction Analysts

·         Fii Business Partner in cea mai mare companie din lume in domeniul optimizarii de costuri operationale si cresterea profiturilor companiilor.

·         Sa fi responsabil de nivelul castigurilor tale si cum iti imparti timpul de lucru

·         Fii independent, dar in acelasi timp sa realizezi un profit garantat

·         Fii parte dintr-un business rezistent la criza

 Atunci, Expense Reduction Analysts este ceea ce cauti.

  CAUTAM PARTENERI CARE:

 ·         Au experienta in afaceri remarcabila, cu 10-15 ani de experienta manageriala in companii de top

·         Au avut succes in unul sau mai multe din urmatoarele roluri: business development, consultanta de management, analiza si management financiar, sau expertiza pe unul dintre   categoriile de costuri operationale generale (telecomunicatii, asigurari, energie, marketing, printing, managementul flotelor, etc).

·         Sunt fluenti in limba engleza

·         Pot investi 35 K Euro.

 Ca si Partener Licentiat in Romania vei fi pregatit pentru a deveni un consultant de elita care poate aduce economii substantiale clientilor ERA si poate atrage noi clienti.

 Prin focusul nostru exclusiv asupra cheltuielilor operationale, Partenerii ERA aduc economii substantiale clientilor nostri, fara a compromite nivelul de calitate la produselor si al serviciilor achizitionate de acestia.

Cu aceste economii, clientii nostri reusesc sa fie mai competitivi, sa isi conserve personalul si sa salveze job-uri, sa investeasca in activitatea lor de baza, sau pur si simplu sa isi imbunatateasca bilantul.

Lucrand in sistem de remuneratie pe baza de succes, asa numitul principiu “no savings – no fee”, Partenerii ERA realizeaza in medie 20% economii in mai mult de 40 de categorii de cheltuieli incluzand: transport, telecomunicatii (voce si date), asigurari, papetarie, IT, managementul deseurilor, arhivare, utilitati si multe altele.

Daca sunteti interesat/a in aceasta excelenta oportunitate si aveti profilul potrivit pentru aceasta pozitie executiva de top, va rugam sa ne contactati la infoRO@expensereduction.com (link sends e-mail).

Mai multe detalii despre cum puteti deveni Partener in Expense Reduction Analysts puteti gasi la: www.partnerrecruitment.eu (link is external).

 


x

Age :
37 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall 100000 EUR

Availability

Expense Reducation Analysts Reviews

No Review Added On Expense Reducation Analysts

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Expense Reducation Analysts

Expense Reducation Analysts 's Blogs

No blog added yet .

Expense Reducation Analysts 's Status

No status added yet .
× Hello Message