Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Eximtur

0769784608

Ranking
36
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de agenţii proprii în oraşe importante din România şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din România. Cota de piaţă a companiei EXIMTUR a atins în anul 2009 nivelul de 10,38%, corespunzător locului 2 ocupat  în topul firmelor de profil din România, în anii 2008 şi 2009.

Incepand cu anul 2011 EXIMTUR a deschis programul national de francizare in cadrul parteneriatelor cu agentiile de turism care aleg sa vanda produsele si serviciile Eximtur, cu unitatile hoteliere sau alti intreprinzatori care sunt interesati sa dezvolte o afacere profesionista in industria de calatorii.

Avantajele francizatilor EXIMTUR sunt legate in principal de posibilitatea lansarii unei afaceri “la cheie” in domeniul agentiilor de calatorii. Ca franciza EXIMTUR, atat agentiile de turism care exista deja pe piata cat si cele nou infiintate de catre alte entitati interesate, au posibilitatea integrarii intr-o retea functionala de agentii de calatorii, capabila sa furnizeze servicii complexe si complete in acest domeniu, in conditiile pastrarii independentei afacerii!


x

Age :
28 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 10000 EUR 1000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Eximtur Reviews

No review available for Eximtur

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Eximtur

Eximtur 's Blogs

No blog added yet .

Eximtur 's Status

No status added yet .
× Hello Message